Xatonada popular del Vendrell

COMPARTIR

La Xatonada Popular del Vendrell és una festa gastronòmica que captiva els paladars i omple els carrers d'aquesta encantadora localitat amb un esperit festiu i de convivència.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vendrell

-

Baix Penedès

-

Tarragona

| Data:

24/02/2024
al 25/02/2024

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada Popular del Vendrell és una festa gastronòmica que captiva els paladars i omple els carrers d’aquesta encantadora localitat amb un esperit festiu i de convivència. Aquest esdeveniment anual celebra un plat tradicional de la zona, el xató, amb una jornada dedicada a la gastronomia, la música i l’alegria compartida.

El xató és una amanida única que té com a ingredients destacats l’escarola, les anxoves, les olives, la truita, el bacallà  i una exquisida salsa amb ametlles  i altres ingredients secrets. La Xatonada Popular és una oportunitat per a locals i visitants de degustar aquesta deliciosa especialitat, preparada amb la dedicació i l’autenticitat que la converteixen en un plat estrella de la cuina local.

La festa té lloc al cor del Vendrell, amb les places i carrers engalanats per a l’ocasió. Les parades de productors locals ofereixen tots els ingredients necessaris per a preparar un autèntic xató a casa, des de la fresca escarola fins a les anxoves i les salses especials. Els cuiners locals també participen en concursos per mostrar la seva habilitat i creativitat en la preparació del millor xató.

A més de la gastronomia, la Xatonada Popular ofereix un programa d’activitats variat per a tota la família. Des de concerts de música en viu fins a activitats infantils, la festa crea un ambient animat i acollidor que reflecteix la calidesa  del Vendrell.

L’esdeveniment no només destaca la riquesa culinària de la zona, sinó també fomenta la convivència i la participació comunitària. Amb taules compartides on es pot gaudir del xató amb amics i veïns, la Xatonada Popular és més que una festa gastronòmica; és una celebració de la cultura local i de les relacions humanes.

La Xatonada Popular del Vendrell és una festa que combina la tradició gastronòmica amb la calor humana, creant una experiència única i memorable per a tots els qui tenen l’oportunitat de participar-hi. Un esdeveniment que realça la identitat culinària i comunitària d’aquesta encantadora localitat.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Vendrell

|

Baix Penedès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA