Vitrum, Festa del vidre artesà de Vimbodí i Poblet

COMPARTIR

Vitrum, la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, és un esdeveniment excepcional que posa de manifest la bellesa i l'art del treball del vidre

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vimbodí i Poblet

-

Conca de Barberà

-

Tarragona

| Data:

30/09/2023
al 1/10/2023

Vitrum, Festa del vidre artesà de Vimbodí i Poblet

Vitrum, la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, és un esdeveniment excepcional que posa de manifest la bellesa i l’art del treball del vidre en una localitat carregada de tradició i història com és Vimbodí i Poblet, situada a la comarca de la Conca de Barberà.

Aquesta festa anual és una celebració del vidre com a mitjà d’expressió artística i una oportunitat per a ceramistes i vidriers locals i internacionals de mostrar les seves habilitats i la seva creativitat. Els carrers i places de la localitat es transformen en un mercat d’art de vidre on les parades ofereixen una varietat impressionant de peces úniques i treballs artesanals que van des de joies de vidre fins a objectes decoratius i escultures.

Una de les característiques més notables de Vitrum és el seu compromís amb la preservació de les tècniques tradicionals de treball del vidre. Els visitants poden assistir a demostracions en viu on els mestres vidriers mostren les habilitats i els processos artesanals que fan possible la creació de peces de vidre tan exquisides. Aquesta connexió directa amb els artistes i la seva artesania permet als assistents una comprensió més profunda de la complexitat i la bellesa del treball del vidre.

El festival també destaca per la seva atmosfera festiva i cultural. A més de les exposicions i les demostracions, Vitrum inclou activitats complementàries com concerts de música, tallers de vidre per a nens i adults, i visites guiades a l’entorn històric i cultural de Vimbodí i Poblet.

A més, la ubicació de la festa apropa els visitants a la majestuositat del Monestir de Poblet, un patrimoni de la humanitat de la UNESCO, i una joia arquitectònica que contribueix a l’encant de la celebració.

Vitrum, la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, és una celebració de l’art, la tradició i la creativitat del vidre. És una oportunitat d’immersió en el món del vidre artesà i d’explorar la bellesa de Vimbodí i Poblet mentre es connecta amb la cultura, la història i l’art del treball del vidre. Un esdeveniment que inspira i encanta tots aquells que tenen la sort de visitar-lo.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Vimbodí i Poblet

|

Conca de Barberà

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA