Vilapensa, Festival del Pensament del Penedès a Vilafranca del Penedès

COMPARTIR

Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès, és un esdeveniment únic que converteix aquesta encantadora localitat en el cor de la reflexió, el debat i la creativitat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vilafranca del Penedès

-

Alt Penedès

-

Barcelona

| Data:

10/04/2024
al 26/04/2024

Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès a Vilafranca del Penedès

Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès, és un esdeveniment únic que converteix aquesta encantadora localitat en el cor de la reflexió, el debat i la creativitat.

El Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès, té com a objectiu fomentar la reflexió crítica i el diàleg constructiu sobre temes d’actualitat, cultura i societat. Durant diversos dies, Vilafranca del Penedès acull conferències, taules rodones, tallers i altres activitats que conviden a la participació activa del públic i promouen la diversitat d’idees i perspectives.

El programa del Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès, abraça una àmplia gamma de temàtiques, des de la filosofia i la política fins a la ciència, la tecnologia i les arts. Destacades personalitats locals i internacionals comparteixen els seus coneixements i experiències en un ambient d’intercanvi cultural i intel·lectual.

A més de les conferències i els debats, el Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès, ofereix també activitats complementàries, com ara exposicions d’art, concerts, espectacles de teatre i projeccions de cinema, que enriqueixen encara més l’experiència dels assistents i promouen la interacció entre la cultura i el pensament.

Una de les característiques distintives d’aquest festival és la seva ubicació privilegiada al cor de la comarca del Penedès, rodejada de paisatges idíl·lics i vinyes que inspiren la reflexió i la contemplació. Els assistents tenen l’oportunitat de connectar amb la natura i la cultura local mentre participen en les activitats del festival.

Vilapensa,Festival del Pensament del Penedès a Vilafranca del Penedès és una celebració de la ment i la creativitat, que convida a tothom a reflexionar, debatre i compartir idees en un ambient d’aprenentatge i descoberta. És una oportunitat per explorar noves perspectives i enriquir la nostra comprensió del món que ens envolta.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Vilafranca del Penedès

|

Alt Penedès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA