TRAPEZI. Fira Internacional del Circ de Catalunya a Reus

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

10/05/2023
al 14/05/2023

Trapezi és una fira internacional de circ que té lloc a la ciutat de Reus, situada a la província de Tarragona, a Catalunya. Aquest esdeveniment anual reuneix artistes de circ de tot el món per mostrar les seves habilitats i realitzar espectacles emocionants per als visitants.

malabaristes, equilibristes, acròbates i altres artistes circenses
Durant la fira, els carrers de Reus es transformen en un escenari de circ, amb malabaristes, equilibristes, acròbates i altres artistes circenses que executen actuacions en diferents punts de la ciutat. Els espectacles estan oberts a tothom, la majoria són familiars i aptes per a tots els públics.

A més de les actuacions al carrer, la fira. També acull espectacles en carpes de circ i altres espais de la ciutat, on els artistes poden mostrar les seves habilitats en un entorn més intimista. Així mateix, s’organitzen tallers i activitats per als nens i adults que vulguin aprendre les diferents tècniques del circ.

malabaristes, equilibristes, acròbates i altres artistes circenses

Trapezi és una oportunitat única per als artistes circenses de tot el món per mostrar el seu talent davant d’un públic internacional. A més, és una oportunitat per als visitants per gaudir d’un espectacle únic i descobrir les diferents disciplines del circ, des dels pallassos fins a les acrobàcies més impressionants.

En resum, Trapezi és una fira internacional de circ que ofereix una experiència única als visitants i als artistes, convertint la ciutat de Reus en un veritable escenari de circ per uns dies. Si t’agrada el circ i estàs a prop de la zona, no et perdis aquest esdeveniment fascinant.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA