Teta – festival feminista i LGTBIQ+ de Tarragona

COMPARTIR

espai de llibertat i respecte,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tarragona

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

2/06/2023
al 3/06/2023

Teta és un festival feminista i LGTBIQ+ que cada any il·lumina la ciutat de Tarragona amb colors, diversitat i reivindicació. És un esdeveniment cultural que busca celebrar i visibilitzar les múltiples expressions de gènere i sexualitat, així com promoure la igualtat, la inclusió i els drets de les persones pertanyents a aquests col·lectius.

Durant els dies intensos i plens d’energia, Tarragona es converteix en un espai de llibertat i respecte, on tothom és benvingut i potser qui vol ser. El festival ocupa diferents escenaris i espais públics de la ciutat, des de les places fins als teatres, passant pels carrers i locals de música en viu.

La música és una part fonamental de Teta. Des de les actuacions de bandes locals fins a les artistes més reconegudes de l’escena feminista i LGTBIQ+, els ritmes omplen l’aire i creen una atmosfera festiva i reivindicativa. Els concerts van des del pop i el rock fins a l’electrònica i el reggaeton, amb l’objectiu de satisfer tots els gustos i estils musicals.

persones feministes i LGTBIQ+,

A més de la música, el festival ofereix un programa d’activitats diverses que inclouen xerrades, taules rodones, tallers, exposicions d’art, projeccions de cinema i performances en viu. Aquestes activitats posen de manifest les lluites, els reptes i els èxits de les persones feministes i LGTBIQ+, i serveixen com a espai de reflexió i aprenentatge per a tots els assistents.

Un dels moments més impactants de Teta és la manifestació que recorre els carrers de Tarragona. Una marea de persones amb pancartes, banderes i consignes avança per les artèries de la ciutat, reivindicant els drets i la igualtat de gènere i sexualitat. És una demostració de força i solidaritat que no deixa indiferent ningú i que fa vibrar el cor de la ciutat.

plataforma per a la transformació social i cultural.

Teta és més que un simple festival, és una plataforma per a la transformació social i cultural. És un espai per a la sororitat, per a la defensa dels drets humans i per a la visibilitat de les diversitats. A través de la música, l’art i les xarxes de suport, Teta crea un espai segur i inclusiu perquè tothom pugui expressar-se lliurement sense por ni discriminació.

Tarragona s’omple de color, de força i de somriures durant el festival Teta. És un esdeveniment que inspira i empodera, que convida a la reflexió i a l’acció. Si teniu l’oportunitat de viure aquesta experiència única, segur que us emportareu records inoblidables i una gran dosi de compromís per a la lluita feminista i LGTBIQ+. Teta és un clam per la igualtat, i el seu impacte es fa sentir més enllà dels dies del festival, deixant una empremta invariable en la lluita per un món més just i inclusiu per a tothom.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tarragona

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA