Terrània. Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

COMPARTIR

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, és una celebració anual que posa de manifest la bellesa i la riquesa de l'art ceràmic. Montblanc

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Montblanc

-

Conca de Barberà

-

Tarragona

| Data:

28/09/2023
al 30/09/2023

Terrània. Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, és una celebració anual que posa de manifest la bellesa i la riquesa de l’art ceràmic. Montblanc, una encantadora localitat amb una rica història medieval, es converteix en un punt de trobada per a ceramistes, artistes i amants de l’art de tot el món que comparteixen una passió per la ceràmica.

Aquest festival és un veritable banquet visual per als aficionats i experts en ceràmica. Des de les ceràmiques més tradicionals fins a les més contemporànies i experimentals, Terrània ofereix una varietat impressionant de treballs que mostren la diversitat de tècniques, estils i conceptes que envolten l’art ceràmic.

El festival també destaca pel seu compromís amb la promoció de nous talents i l’intercanvi cultural. Ofereix oportunitats a ceramistes emergents per exhibir les seves obres, interactuar amb altres artistes i guanyar reconeixement en la comunitat internacional de l’art ceràmic.

Una característica única de Terrània és la seva atmosfera festiva i interactiva. Els visitants no només poden admirar les obres exposades, sinó que també tenen l’oportunitat d’aprendre i participar. El festival sol incloure tallers i demostracions en viu on ceramistes experts comparteixen les seves habilitats i coneixements amb el públic. Això permet als assistents experimentar les tècniques ceràmiques de primera mà i fins i tot crear les seves pròpies peces.

Terrània també incorpora elements culturals i d’entreteniment a la seva programació, com concerts de música en viu, activitats per a nens i visites guiades que revelen la història i l’arquitectura encantadora de Montblanc.

Terrània és una celebració de la ceràmica que brinda una plataforma única per a ceramistes, artistes i entusiastes de l’art de tot el món per compartir la seva passió, inspirar-se mútuament i celebrar la riquesa de l’art ceràmic. És una oportunitat de connectar amb la creativitat i la cultura mentre es gaudeix de la bellesa d’una de les poblacions més encantadores de Catalunya.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Montblanc

|

Conca de Barberà

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA