Sitges Film Festival, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

COMPARTIR

El Sitges Film Festival, conegut també com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, és un esdeveniment cinematogràfic de renom mundial que té lloc anualment a la pintoresca localitat costanera de Sitges

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sitges

-

Garraf

-

Barcelona

| Data:

5/10/2023
al 15/10/2023

Sitges Film Festival, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

El Sitges Film Festival, conegut també com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, és un esdeveniment cinematogràfic de renom mundial que té lloc anualment a la pintoresca localitat costanera de Sitges. Aquest festival s’ha convertit en una cita obligada per a amants del cinema, tant professionals com aficionats, que busquen una experiència única en el món del cinema fantàstic i de terror.

El Sitges Film Festival va ser fundat el 1968, i des de llavors ha crescut i evolucionat fins a esdevenir una de les cites més importants per a la indústria cinematogràfica i el públic que estima aquest gènere. Aquí tenim algunes de les seves característiques més destacades:

Amplitud de Gèneres: Tot i que el Sitges Film Festival se centra en el cinema fantàstic i de terror, també inclou altres gèneres com la ciència-ficció, la fantasia i el cinema d’acció, proporcionant una gran varietat de pel·lícules per a tots els gustos.

Projeccions de Pel·lícules Destacades: El festival és una plataforma de primer nivell per a la projecció de pel·lícules de culte i d’autors reconeguts, així com per a la descoberta de nous talents en el món del cinema fantàstic.

Competència Internacional: El festival inclou una competència internacional on les pel·lícules competeixen per diversos premis, incloent-hi el prestigiós Premi a la Millor Pel·lícula Fantàstica.

El Sitges Film Festival ha rebut al llarg dels anys nombroses personalitats del món del cinema, des de directors fins a actors, que han vingut a presentar les seves pel·lícules i participar en activitats especials.

El Sitges Film Festival és una celebració de la creativitat i la innovació en el món del cinema fantàstic. Aquest esdeveniment no només serveix com una finestra per a noves produccions, sinó també com una plataforma que destaca la importància i la influència del cinema dins la cultura popular i la indústria cinematogràfica global. Per a tots aquells que estimen el món del cinema, és una oportunitat única per a gaudir d’una experiència cinèfila inoblidable a la pintoresca costa catalana de Sitges.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Sitges

|

Garraf

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA