Setmana de Música Antiga de Mataró

COMPARTIR

La Setmana de Música Antiga de Mataró és una celebració anual que transporta els amants de la música cap a èpoques passades, oferint una experiència immersiva en els sons ricament intrincats de la música antiga.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Mataró

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

10/11/2023
al 25/11/2023

Setmana de Música Antiga de Mataró

La Setmana de Música Antiga de Mataró és una celebració anual que transporta els amants de la música cap a èpoques passades, oferint una experiència immersiva en els sons ricament intrincats de la música antiga. Aquest esdeveniment, que té lloc a l’encantadora ciutat de Mataró, es converteix en un viatge en el temps, convidant els visitants a explorar i gaudir de les joies musicals que han resistit el pas dels segles.

Durant aquesta setmana, els carrers històrics de Mataró es converteixen en escenari d’interpretacions captivadores de música antiga, interpretada amb instruments antics i autèntics, recreant a la perfecció els sons que van ressonar en èpoques passades. Des de la música barroca fins a les melodies renaixentistes, els concerts ofereixen una oportunitat única de connectar amb la riquesa i la diversitat de la música històrica.

Els músics especialitzats en música antiga, molts dels quals són virtuosos en l’ús d’instruments antics com el clavecí, la viola da gamba o la flauta travessera barroca, converteixen la Setmana de Música Antiga de Mataró en una experiència única. El públic és transportat a èpoques llunyanes, on les melodies tenien una profunda connexió amb l’art i la cultura de cada moment.

A més dels concerts, la Setmana també inclou altres activitats com conferències, tallers i classes magistrals. Aquestes activitats ofereixen als participants una comprensió més profunda de la música antiga, els seus contextos històrics i les tècniques interpretatives úniques associades a aquest gènere musical.

La Setmana de Música Antiga de Mataró no només celebra la riquesa del patrimoni musical, sinó que també destaca la importància de preservar i transmetre aquesta herència cultural a les generacions futures. A través d’aquest esdeveniment, Mataró es consolida com un destí cultural, reunint persones amb una passió compartida per l’elegància i l’expressió artística que defineixen la música antiga.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Mataró

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA