Sant Medir dolça festa a Barcelona

COMPARTIR

La festa de Sant Medir a Barcelona és una celebració dolça i plena de tradició que omple els carrers de la ciutat amb alegria i color.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

1/03/2024
al 10/03/2024

Sant Medir dolça festa a Barcelona

La festa de Sant Medir a Barcelona és una celebració dolça i plena de tradició que omple els carrers de la ciutat amb alegria i color. Aquesta festa és una oportunitat per als barcelonins i visitants de participar en una de les festes més dolces i enèrgiques de la ciutat.

L’essència de la festa se centra en la distribució de caramels i llaminadures, una tradició que es remunta a més de dos-cents anys. Les carrosses decorades, acompanyades de grups musicals i de persones vestides amb indumentària tradicional, recorren els carrers principals de Gràcia i Sarrià, entre altres barris, llançant caramels al públic que s’aplega per recollir aquestes delicioses golosies.

Els participants, joves i vells, es reuneixen al llarg del recorregut, creant una atmosfera festiva única. La festa no només destaca per la seva dolçor, sinó també pel seu component tradicional, amb grups de trabucaires que dispararan a l’aire com a part de la celebració, recordant les arrels històriques de la festa.

Sant Medir també és una festa que reflecteix la comunitat i la cultura local. Les entitats i colles de Sant Medir, amb arrels en les associacions de veïns, juguen un paper fonamental en l’organització de l’esdeveniment. Aquesta participació comunitària reforça els llaços entre els habitants dels diferents barris de la ciutat, creant una festa que és una expressió viva de la identitat barcelonina.

A més de la distribució de caramels, la festa inclou altres elements festius com balls populars, concerts i activitats infantils. Els carrers es transformen en un escenari de diversió i entreteniment per a tothom, amb la música i la dansa omplint l’aire.

Sant Medir és, sense dubte, una festa que captura l’esperit festiu i acollidor de Barcelona. És una oportunitat per gaudir d’una celebració tradicional plena de color, dolços records i una atmosfera única que converteix aquesta jornada en una experiència memorable per a tots els qui participen.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA