Sâlmon, Festival d’arts vives de Barcelona

COMPARTIR

El Sâlmon destaca per la seva aposta valenta per les arts vives, explorant la fusió de disciplines i estils que abasten des de la performance fins al teatre experimental, passant per la dansa contemporània i altres formes d'expressió artística.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

15/02/2024
al 25/02/2024

Sâlmon, Festival d’arts vives de Barcelona

Emmarcat en l’efervescent escena cultural de Barcelona, el Sâlmon, Festival d’Arts Vives, emergeix com una celebració vibrant i eclèctica que posa de manifest la diversitat de les arts escèniques contemporànies. Cada any, aquest esdeveniment es converteix en un punt de trobada per a artistes, creadors i espectadors àvids de descobrir noves expressions artístiques i experiències innovadores.

El Sâlmon destaca per la seva aposta valenta per les arts vives, explorant la fusió de disciplines i estils que abasten des de la performance fins al teatre experimental, passant per la dansa contemporània i altres formes d’expressió artística. El festival no només presenta espectacles en escena, sinó que també impulsa projectes participatius i intervencions artístiques a espais no convencionals, trasbalsant les barreres entre l’art i la vida quotidiana.

La programació del Sâlmon reflecteix la seva vocació de ser un laboratori d’idees i un espai de descoberta. Les propostes artístiques seleccionades es caracteritzen per la seva innovació, experimentalisme i la seva capacitat per desafiar les convencions. Així, el públic es veu immers en un viatge fascinant a través de les arts vives, explorant noves maneres d’entendre i experimentar l’art en viu.

A més de les actuacions, el Sâlmon ofereix espais de reflexió i diàleg, com xerrades, taules rodones i altres activitats que permeten a l’audiència connectar amb els creadors i aprofundir en la comprensió de les obres presentades. Aquesta interacció fomenta una experiència més enriquidora, on l’espectador es converteix en partícip actiu de la creació artística.

Amb la seva atmosfera efervescent i la seva dedicació a la innovació, el Sâlmon, Festival d’Arts Vives, contribueix de manera significativa a la riquesa cultural de Barcelona, consolidant-se com una cita ineludible per a tots aquells que busquen experiències artístiques contemporànies, transformadores i captivadores.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA