Reus Viu el Vi

COMPARTIR

Reus Viu el Vi és una celebració que ens submergeix en l'essència i la tradició vitivinícola de la regió de la comarca del Baix Camp, concretament de la ciutat de Reus

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

7/06/2024
al 9/06/2024

Reus Viu el Vi

Reus Viu el Vi és una celebració que ens submergeix en l’essència i la tradició vitivinícola de la regió de la comarca del Baix Camp, concretament de la ciutat de Reus. Aquest esdeveniment anual és una oportunitat extraordinària per a residents i visitants de gaudir de tot el que el món del vi té per oferir en un ambient festiu i acollidor.

Els cellers locals obren les portes per donar la benvinguda als visitants a un món d’aromes i sabors. És una ocasió única per descobrir la diversitat de vins que es produeixen a la regió, des dels robustos negres fins als refrescants blancs i els seductors rosats. Els enòlegs compartiran els seus coneixements i secrets mentre guien els tastadors a través d’una experiència sensorial inoblidable.

Els carrers de Reus es transformen en un escenari animat, amb parades de tast, activitats culturals i gastronòmiques, i música en viu que omple l’ambient d’alegria i convivència. Els visitants poden passejar pels carrers empedrats de la ciutat antiga mentre gaudeixen dels sabors dels vins locals i dels aperitius tradicionals.

A més dels tastos i les degustacions, Reus Viu el Vi ofereix una varietat d’activitats relacionades amb el món del vi, com ara tallers de maridatge, conferències sobre la història del vi a la regió i visites a vinyes locals. És una experiència educativa i divertida per a tots els amants del vi, des dels aficionats fins als experts enològics.

Aquest esdeveniment no només celebra la cultura del vi, sinó també la riquesa i la diversitat de la comunitat local. És una oportunitat per reunir-se amb amics i familiars, conèixer a nous veïns i compartir l’afició pel vi en un ambient festiu i acollidor.

Reus Viu el Vi és molt més que una simple fira de vins; és una celebració de la cultura, la tradició i la convivència, que captiva els sentits i enriqueix l’ànima de tots els qui tenen la sort de participar-hi.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA