Rec.0, Igualada

COMPARTIR

Rec.0 Igualada és un esdeveniment únic i innovador que combina la moda, la cultura i la història en un marc industrial fascinant.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Igualada

-

Anoia

-

Barcelona

| Data:

8/11/2023
al 11/11/2023

Rec.0, Igualada

Rec.0 Igualada és un esdeveniment únic i innovador que combina la moda, la cultura i la història en un marc industrial fascinant. Aquesta iniciativa té lloc a Igualada,  a la comarca de l’Anoia,  i s’ha convertit en un esdeveniment anual molt esperat i respectat.

El que fa que Rec.0 sigui tan especial és la seva ubicació: es desenvolupa en el barri antic de la ciutat, conegut com el Rec. Aquesta zona conté nombroses naus industrials i espais abandonats que s’han convertit en el teló de fons perfecte per a aquesta experiència cultural. Els dissenyadors i botigues de moda ocupen aquests espais per a mostrar les seves col·leccions, i això crea una atmosfera única i immersiva.

Durant l’esdeveniment, les naus industrials es transformen en botigues temporals, i els visitants poden recórrer els carrers d’aquest barri antic replet d’història i cultura. Hi ha moltes marques participants, i els visitants poden trobar peces de moda de tota mena: roba, sabates, accessoris i molt més. A més, molts d’aquests articles es venen a preus especials, fet que converteix Rec.0 en una oportunitat excel·lent per a les compres.

L’esdeveniment també inclou una àmplia oferta cultural que va més enllà de la moda. Hi ha concerts en viu, exposicions d’art i activitats per a tota la família. Així, Rec.0 es converteix en una experiència completa que uneix la moda amb l’art i la cultura en un entorn industrial únic.

Rec.0 Igualada ha estat un èxit des del seu inici i ha ajudat a donar vida a aquest barri antic, recuperant naus industrials en desús i promovent la creativitat i la cultura. Aquest esdeveniment destaca per la seva capacitat de transformar espais i unir els sectors de la moda i la cultura en una experiència única i enriquidora. És una cita imperdible per als amants de la moda, l’art i la història que volen viure una experiència inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Igualada

|

Anoia

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA