Passatge Insòlit. El festival de les arts del firaire a Santa Coloma de Gramenet

COMPARTIR

El Passatge Insòlit és una celebració que impregna Santa Coloma de Gramenet amb una energia creativa i artística única

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Santa Coloma de Gramenet

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

21/10/2023
al 22/10/2023

Passatge Insòlit. El festival de les arts del  firaire a Santa Coloma de Gramenet

El Passatge Insòlit és una celebració que impregna Santa Coloma de Gramenet amb una energia creativa i artística única. Aquest festival, conegut també com «El Passatge,» és un esdeveniment anual que esdevé un homenatge als artesans i artistes dels mercats i fires tradicionals que han estat un element vital de la història i la cultura de la ciutat.

El Passatge Insòlit s’ha convertit en una cita ineludible a l’agenda cultural de Santa Coloma de Gramenet i atrau no només als colomencs, sinó també a visitants d’altres llocs. Aquesta celebració es caracteritza per la seva diversitat i originalitat, amb una gran varietat d’exposicions, tallers, espectacles i activitats artístiques que fan reviure la història i les tradicions de la ciutat.

A més de l’artesania, el festival també ofereix una varietat de propostes artístiques i culturals que inclouen música en viu, teatre, dansa i altres manifestacions artístiques. Els carrers i les places es converteixen en escenaris improvisats on es desenvolupen espectacles i actuacions que delecten el públic. Aquesta diversitat d’expressions artístiques fa que el Passatge Insòlit sigui una experiència vibrant i plena de vida.

El festival no només és un espai d’entreteniment i apreciació de l’art, sinó que també promou la participació i la interacció.

El Passatge Insòlit, conegut com el festival de les arts del firaire a Santa Coloma de Gramenet, és una celebració que ret homenatge a les arrels i la creativitat de la ciutat. És un esdeveniment que convida les persones a explorar l’artesania local i a gaudir d’una àmplia gamma d’expressions artístiques. Aquest festival posa de manifest la riquesa cultural i la vitalitat de Santa Coloma de Gramenet, oferint una experiència enriquidora per a tothom qui el visita.

 

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Santa Coloma de Gramenet

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA