Panoràmic,Festival de cinema, fotografia i més a Granollers

COMPARTIR

El Panoràmic és un festival de cinema i fotografia que encén l'esperit artístic i cultural de Granollers, una ciutat situada a la comarca del Vallès Oriental

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Granollers

-

Vallès Oriental

-

Barcelona

| Data:

19/10/2023
al 26/10/2023

Panoràmic,Festival de cinema, fotografia i més a Granollers

El Panoràmic és un festival de cinema i fotografia que encén l’esperit artístic i cultural de Granollers, una ciutat situada a la comarca del Vallès Oriental. Aquest esdeveniment anual és una celebració de l’art audiovisual i visual que ha estat guanyant renom i seguidors al llarg dels anys.

El Panoràmic no és només un festival de cinema, sinó una oportunitat per explorar i apreciar una àmplia gamma d’expressions artístiques relacionades amb la imatge. El festival es caracteritza per la diversitat de les seves propostes, que inclouen projeccions de pel·lícules independents, curts, documentals i fins i tot produccions internacionals, així com mostres de fotografia artística i exposicions que mostren l’art visual en totes les seves formes.

Aquesta celebració cultural també ofereix un espai important per als creadors locals i emergents. Molts cineastes i fotògrafs de Granollers i altres regions poden mostrar el seu treball i interactuar amb el públic. Això fa que el Panoràmic sigui un lloc d’inspiració i col·laboració per als artistes emergents, així com una finestra per a la comunitat per descobrir nous talents.

Les activitats del festival no es limiten només a les projeccions i exposicions. Solen oferir xerrades, seminaris i taules rodones amb professionals del món de la indústria audiovisual i de la fotografia, oferint tendències i reptes d’aquests camps. També hi ha espai per a tallers i activitats educatives que conviden el públic a experimentar i créixer en l’àmbit de la imatge.

El Panoràmic no seria complet sense una dosi de diversió i interacció social. Algunes edicions del festival han incorporat música en directe, animació i altres esdeveniments culturals que donen vida als carrers i places de Granollers.

El Panoràmic Festival de cinema, fotografia i més a Granollers és una finestra a la creativitat i l’art visual que captura l’esperit innovador i cultural de la ciutat. Aquest esdeveniment no només celebra les obres audiovisuals i les imatges, sinó que també promou la col·laboració i la interacció entre els artistes i el públic. És una experiència cultural única que ofereix noves perspectives i noves maneres d’entendre el món de la imatge. Si tens l’oportunitat de visitar Granollers durant el Panoràmic, no dubtis a submergir-te en aquesta experiència enriquidora i inspiradora.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Granollers

|

Vallès Oriental

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA