Mostra Jazz Tortosa

COMPARTIR

La Mostra Jazz Tortosa és un esdeveniment anual que omple les carreteres de la ciutat amb el so del jazz, la improvisació i la passió musical

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tortosa

-

Baix Ebre

-

Tarragona

| Data:

30/06/2023
al 15/07/2023

La Mostra Jazz Tortosa és un esdeveniment anual que omple les carreteres de la ciutat amb el so del jazz, la improvisació i la passió musical. És una cita imperdible per als amants del jazz i per a tots aquells que busquen una experiència enriquidora i vibrant.

propostes jazzístiques, des de concerts en escenaris emblemàtics fins a actuacions en carrers i places, que impregnen la ciutat amb la seva energia contagiosa.

Durant uns dies, Tortosa es converteix en un punt de trobada per a músics, intèrprets i melòmans de tot el món, que s’uneixen per celebrar aquest gènere musical tan especial. El festival ofereix una gran varietat de propostes jazzístiques, des de concerts en escenaris emblemàtics fins a actuacions en carrers i places, que impregnen la ciutat amb la seva energia contagiosa.

cada nota en una expressió de llibertat i emoció.
Els artistes convidats a la Mostra Jazz Tortosa són músics de renom internacional, així com talent local emergent. Els amants del jazz tenen l’oportunitat d’apreciar les interpretacions virtuoses i les improvisacions magistrals d’aquests músics, que transformen cada nota en una expressió de llibertat i emoció.

Els escenaris de la mostra són diversos i sorprenents. Des de sales de concert fins a espais a l’aire lliure, cada lloc s’adapta a les necessitats de la música jazz, creant un ambient íntim i acollidor per als espectadors. Tortosa es converteix en una ciutat vibradora de ritme i harmonia, on cada racó es transforma en un escenari per a la improvisació i la creativitat musical.

la Mostra Jazz Tortosa també ofereix activitats paral•leles, com tallers, xerrades i classes magistrals

A més dels concerts, la Mostra Jazz Tortosa també ofereix activitats paral·leles, com tallers, xerrades i classes magistrals, que permeten als participants aprendre i connectar amb els músics professionals. Aquests espais de formació i intercanvi de coneixements enriqueixen l’experiència del festival i contribueixen a la difusió del jazz com a forma d’expressió artística.

La Mostra Jazz Tortosa no és només un esdeveniment musical, sinó també una celebració de la cultura i la comunitat. El jazz uneix persones de diferents orígens i edats, creant un vincle entre artistes i públic. Aquesta trobada cultural té un impacte positiu en la ciutat, donant vida als seus carrers i dinamitzant la seva escena musical.

La Mostra Jazz Tortosa és un festival que transforma la ciutat en un paradís per als amants del jazz. És una oportunitat única per gaudir de la música en viu, descobrir nous talents i connectar amb l’esperit improvisador i apassionat del jazz. Tortosa s’omple de ritme i harmonia durant aquesta mostra, i els seus carrers es converteixen en escenaris únics per a l’expressió musical.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tortosa

|

Baix Ebre

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA