Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils

COMPARTIR

La Mostra Igualada és una fira d'espectacles infantils i juvenils que esdevé un punt de referència per a professionals del món de les arts escèniques dirigides al públic més jove.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Igualada

-

Anoia

-

Barcelona

| Data:

11/04/2024
al 14/04/2024

Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils

La Mostra Igualada és una fira d’espectacles infantils i juvenils que esdevé un punt de referència per a professionals del món de les arts escèniques dirigides al públic més jove. Aquest esdeveniment, que se celebra a la ciutat d’Igualada, destaca pel seu compromís amb la promoció i difusió de la cultura destinada als infants i als adolescents.

La Mostra Igualada té lloc de manera periòdica i reuneix una àmplia gamma d'artistes, companyies de teatre, música, dansa i altres disciplines

La Mostra Igualada té lloc de manera periòdica i reuneix una àmplia gamma d’artistes, companyies de teatre, música, dansa i altres disciplines, que presenten les seves creacions específicament dissenyades per a un públic jove. Aquesta fira no només serveix com a aparador per a nous talents i propostes innovadores, sinó que també promou la col·laboració i la interacció entre professionals de les arts escèniques i el públic infantil i juvenil.

L’objectiu principal de la Mostra Igualada és proporcionar un espai on els espectacles per a infants i joves puguin ser descoberts i apreciats. La programació varia des de representacions teatrals fins a espectacles de dansa i concerts pensats específicament per captivar l’atenció i estimular la imaginació del públic més jove.

A més de les actuacions en escena, la fira també pot incloure altres activitats com tallers, xerrades i espais d’intercanvi d’experiències, afavorint la creació d’un ambient propici per al desenvolupament dels artistes i la difusió de coneixements entre professionals i públic.

La Mostra Igualada és, sens dubte, un esdeveniment crucial per a tots aquells que treballen en la creació d’espectacles destinats als infants i als joves. A través d’aquesta fira, es consolida un espai vital per a la cultura per als més petits, contribuint al creixement del sector i a la formació d’un públic jove amb gustos refinats i apreciació per les arts escèniques.

 

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Igualada

|

Anoia

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA