Mostra gastronòmica de l’oli i la Tòfona a Bellaguarda

COMPARTIR

La Mostra Gastronòmica de l'oli i la tòfona a Bellaguarda és una celebració que transporta els visitants a una experiència culinària única, fusionant els sabors característics de l'oli d'oliva i les tòfones en una festa per als sentits.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Bellaguarda

-

Garrigues

-

Lleida

| Data:

25/02/2024
al 25/02/2024

Mostra gastronòmica de l’oli i la Tòfona a Bellaguarda

La Mostra Gastronòmica de l’oli i la tòfona a Bellaguarda és una celebració que transporta els visitants a una experiència culinària única, fusionant els sabors característics de l’oli d’oliva i les tòfones en una festa per als sentits. Aquest esdeveniment anual, que té lloc al cor d’aquesta encantadora localitat catalana, ressalta la riquesa dels productes locals i la seva importància en la gastronomia de la regió.

L’oli d’oliva, conegut per la seva qualitat excepcional i sabor ric, és el protagonista d’aquesta mostra. Els productors locals presenten les seves varietats més exquisides, des de les olives arbequines fins a altres varietats autòctones, oferint als visitants l’oportunitat de degustar i adquirir aquests productes directament dels productors.

La tòfona, un deliciós i apreciat bolet subterrani, també té un paper destacat en aquesta celebració gastronòmica. Els cuiners locals demostren la seva habilitat i creativitat en la preparació de plats exclusius amb tòfona, oferint als visitants una experiència culinària única i refinada.

El Mercat Gastronòmic es transforma en un lloc d’ambient festiu, amb parades plenes d’oli d’oliva gurmet, tòfones fresques i productes derivats que celebren la diversitat i qualitat de la cuina local. Els visitants tenen l’oportunitat d’explorar i tastar una àmplia gamma de productes, des d’oli d’oliva extra verge fins a plats elaborats amb la subtilitat i l’aroma de les tòfones.

A més de les delícies culinàries, la Mostra Gastronòmica també ofereix activitats educatives i esdeveniments relacionats amb la cultura de la tòfona i la producció d’oli d’oliva. Des de conferències fins a tallers pràctics, els visitants poden aprofundir en el coneixement d’aquests productes, descobrint els secrets de la seva producció i les tècniques culinàries per a gaudir-los al màxim.

Amb una atmosfera acollidora i autèntica, la Mostra Gastronòmica de l’oli i la tòfona a Bellaguarda no només és una oportunitat per delitar-se amb les delícies locals, sinó també una experiència que celebra la passió i el compromís de la comunitat amb els sabors únics de la regió.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Bellaguarda

|

Garrigues

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA