Mostra de Formatges Artesans de Ponent a El Palau d’Anglesola

COMPARTIR

formatges produïts artesanalment a la comarca de Ponent

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Palau d'Anglesola

-

Pla d'Urgell

-

Lleida

| Data:

19/11/2023
al 19/11/2023

Mostra de Formatges Artesans de Ponent a El Palau d’Anglesola

La Mostra de Formatges Artesans de Ponent a El Palau d’Anglesola és un esdeveniment culinari que converteix aquesta petita localitat en el destí preferit dels amants del formatge i de la tradició artesanal. Aquesta mostra anual ensenya la riquesa i la varietat dels formatges produïts artesanalment a la comarca de Ponent, oferint als visitants l’oportunitat d’explorar i gaudir d’autèntiques delícies làctiques.

Els formatgers locals es converteixen en els herois d’aquesta festa, exhibint amb orgull les seves creacions úniques. Des de formatges suaus i cremosos fins a varietats més curades i amb personalitat pròpia, la mostra reflecteix la diversitat de sabors i textures que sorgeixen de les mans expertes dels formatgers artesans. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar i descobrir noves varietats, i d’intercanviar experiències amb els productors, establint una connexió directa entre el consumidor i l’artesà.

A més de la degustació de formatges, la Mostra també ofereix una àmplia gamma d’activitats complementàries. Des de demostracions de tècniques de fabricació de formatge fins a tallers de maridatge amb vins locals, els visitants poden aprofundir en el món apassionant d’aquest producte làctic i entendre millor la feina que es fa per obtenir productes de qualitat.

La Mostra de Formatges Artesans de Ponent no només celebra la destresa dels formatgers locals, sinó que també destaca la importància de preservar les tècniques tradicionals de fabricació de formatge i la riquesa dels productes locals. A més, amb la participació de vins i altres productes gastronòmics de la zona, l’esdeveniment es converteix en una mostra completa de la riquesa culinària de Ponent.

Amb la seva atmosfera acollidora i la possibilitat de tastar una gran varietat de formatges artesans, la Mostra de Formatges Artesans de Ponent a El Palau d’Anglesola esdevé un esdeveniment imprescindible per als amants de la gastronomia que busquen una experiència autèntica i saborosa.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Palau d'Anglesola

|

Pla d'Urgell

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA