Montgai Màgic, Fira de Màgia al carrer

COMPARTIR

Montgai Màgic, la Fira de Màgia al Carrer, és un esdeveniment anual que converteix el petit municipi de Montgai, a la província de Lleida, en un escenari màgic i encantat

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Montgai

-

Noguera

-

Lleida

| Data:

5/10/2023
al 8/10/2023

Montgai Màgic, Fira de Màgia al carrer

Montgai Màgic, la Fira de Màgia al Carrer, és un esdeveniment anual que converteix el petit municipi de Montgai, a la província de Lleida, en un escenari màgic i encantat. Aquesta fira, que ha crescut en popularitat i prestigi al llarg dels anys, posa de manifest la fascinació universal per la màgia i la il·lusió, així com la passió dels artistes màgics per captivar i sorprendre el públic.

Màgia al Carrer: El tret distintiu d’aquest esdeveniment és la seva celebració en espais públics i a l’aire lliure. Els carrers i les places de Montgai es transformen en escenaris màgics on els artistes executen actuacions sorprenents. El fet que sigui a peu de carrer permet una interacció més propera i immediata entre els mags i el públic, creant una experiència encara més impactant.

Montgai Màgic ofereix una gran varietat d’espectacles de màgia, des de mags amb il·lusionistes fins a il·lusionistes de gran renom internacional. El públic pot gaudir d’actuacions diverses que inclouen des de trucs clàssics fins a il·lusions d’última generació.

A més de les actuacions, el festival ofereix tallers de màgia i altres activitats relacionades amb aquesta forma d’art. Això permet als interessats aprendre alguns dels secrets darrere dels trucs i la il·lusió màgica.

Montgai Màgic és una experiència apta per a totes les edats. Els nens i les famílies poden gaudir d’una jornada plena de diversió i emoció, mentre que els adults poden apreciar la destresa i la creativitat dels artistes màgics.

Durant els dies del festival, Montgai es converteix en un lloc encantat amb una atmosfera festiva i màgica. Els carrers es decoren de manera especial, i es poden trobar parades amb productes relacionats amb la màgia i la il·lusió.

La Montgai Màgic és una celebració única que converteix aquest petit municipi de Lleida en un paradís per als amants de la màgia. És una oportunitat per deixar-se endur per l’encant de les il·lusions i compartir moments d’admiració i sorpresa amb amics i familiars. Aquesta fira demostra que la màgia pot connectar persones de totes les edats i procedències i que la il·lusió és una forma universal de crear un món més meravellós.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Montgai

|

Noguera

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA