Mitjó, Mostra de Teatre de Titelles de Sant Pere de Riudebitlles

COMPARTIR

marionetes de fils, titelles de guant, titelles de mocador fins a teatre d'ombres,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Pere de Riudebitlles

-

Alt Penedès

-

Barcelona

| Data:

26/05/2023
al 28/05/2023

La Mostra de Teatre de Titelles de Sant Pere de Riudebitlles és un esdeveniment cultural anual que aplega a amants del teatre i de les titelles de tota la comarca i més enllà. Aquesta mostra, que s’ha convertit en una tradició en aquest encantador poble de la comarca d’Alt Penedès, és un veritable festival per als sentits i una oportunitat única per a petits i grans de gaudir de l’art dels titelles.

Des dels seus inicis, la Mostra de Teatre de Titelles ha buscat promoure i difondre aquesta forma de teatre popular que atrau tant a nens com a adults. Durant uns dies, els carrers del municipi es transformen en escenaris improvisats on les titelles prenen vida i conviden a l’espectador a entrar en un món màgic i ple de fantasia.

Els organitzadors de la Mostra han treballat àrduament per reunir una variada selecció de companyies de titelles, tant locals com internacionals, amb l’objectiu de presentar una programació rica i diversa. Des de marionetes de fils, titelles de guant, titelles de mocador fins a teatre d’ombres, hi ha un ampli ventall d’estils i tècniques que sorprendran i captivaran el públic assistent.

Els espectacles de la Mostra no només són entretinguts, sinó que també transmeten valors importants com la solidaritat, la tolerància i el respecte pel medi ambient. A través de les històries representades pels titelles, es plantegen temes universals que fan reflexionar i desperten l’esperit crític dels espectadors.

A més dels espectacles, la Mostra de Teatre de Titelles també ofereix altres activitats complementàries com tallers, exposicions i xerrades, que permeten als assistents conèixer més de prop aquest art mil·lenari i aprendre les tècniques bàsiques per manipular les titelles

Sant Pere de Riudebitlles, amb els seus carrers empedrats i el seu encant rural, proporciona un marc idíl·lic per acollir aquest esdeveniment cultural. El poble s’omple de vida i d’alegria, amb l’emoció que es respira en cada racó durant la Mostra.

La Mostra de Teatre de Titelles de Sant Pere de Riudebitlles és una oportunitat única per a tots aquells que desitgin submergir-se en el món màgic dels titelles. És una experiència enriquidora que combina la tradició, la creativitat i la passió per l’art escènic. Si vols somiar amb personatges fantàstics i deixar-te sorprendre per la destresa dels titellaires, no et pots perdre aquesta meravellosa Mostra que engalana les terres de Sant Pere de Riudebitlles cada any.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Sant Pere de Riudebitlles

|

Alt Penedès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA