Mercat Figueter a Capellades

COMPARTIR

El Mercat Figueter de Capellades és una festa tradicional que posa en relleu la rica història i tradició de la figa a aquesta encantadora localitat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Capellades

-

Anoia

-

Barcelona

| Data:

25/02/2024
al 25/02/2024

Mercat Figueter a Capellades

El Mercat Figueter de Capellades és una festa tradicional que posa en relleu la rica història i tradició de la figa a aquesta encantadora localitat. Aquest esdeveniment anual, és una celebració vibrant que destaca la importància d’aquesta fruita tan apreciada en la gastronomia i la cultura locals.

El mercat omple els carrers del nucli antic de Capellades amb parades acolorides i animades, on els productors locals mostren la seva varietat de figues fresques, així com productes derivats com melmelades, dolços, licors i altres delícies. És una oportunitat per als visitants de degustar i adquirir aquesta fruita tan única, coneguda pel seu sabor dolç i la seva versatilitat culinària.

La figa ha estat una part integral de la cultura mediterrània durant segles, i el Mercat Figueter serveix com una oportunitat per preservar i celebrar aquesta herència. Els productors locals comparteixen el seu coneixement sobre el cultiu i la producció de figues, creant una connexió directa entre la comunitat i la terra que produeix aquesta deliciosa fruita.

A més de les parades de figues, el mercat ofereix una gran varietat d’activitats i esdeveniments relacionats amb la cultura i la tradició local. Des de concerts de música en viu fins a tallers d’artesania i demostracions culinàries, el Mercat Figueter crea una atmosfera animada i acollidora que atrau residents i visitants per celebrar junts aquesta fruita emblemàtica.

La festa no només destaca la figa com a protagonista, sinó que també enalteix la comunitat local i el seu compromís amb la preservació de les arrels culturals. Amb una atmosfera festiva i autèntica, el Mercat Figueter de Capellades es converteix en una experiència enriquidora que captura l’esperit acollidor i tradicional d’aquesta encantadora localitat.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Capellades

|

Anoia

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA