Mercat dels Tortells de Bàscara

COMPARTIR

El Mercat dels Tortells de Bàscara és una festa tradicional que converteix aquesta pintoresca localitat de la comarca de l'Alt Empordà en un escenari animat i ple de sabor

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Bàscara

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

17/03/2024
al 17/03/2024

Mercat dels Tortells de Bàscara

El Mercat dels Tortells de Bàscara és una festa tradicional que converteix aquesta pintoresca localitat de la comarca de l’Alt Empordà en un escenari animat i ple de sabor. Celebrat anualment, aquest mercat és una oportunitat única per experimentar la rica tradició local de la pastisseria i gaudir de l’art de l’elaboració dels tortells, una dolça delícia que ocupa un lloc destacat en la cultura gastronòmica de la zona.

El mercat, que se celebra en un ambient alegre i acollidor, destaca per la participació entusiasta de forners locals que exhibeixen la seva habilitat en la creació dels tortells, oferint una àmplia varietat de formes, mides i sabors. Aquestes delícies es presenten en parades acolorides que omplen els carrers, creant una experiència visual i olfactiva irresistible per als visitants.

El Tortell de Bàscara és una especialitat local que es caracteritza per la seva forma circular i el forat al centre, i sol estar farcit amb ingredients com fruits secs, mel o crema. Aquesta delícia, que es fa servir sovint en ocasions especials, es converteix en el protagonista indiscutible del mercat, captivant als visitants amb la seva textura cruixent i el seu interior ric i suau.

La festa no només es limita als aspectes culinaris, sinó que també incorpora altres activitats i entreteniments per a totes les edats. Des de música en viu fins a tallers de pastisseria per als més petits, el Mercat dels Tortells de Bàscara crea una atmosfera animada que fomenta la participació de tota la comunitat.

El Mercat dels Tortells de Bàscara no només celebra la riquesa de la pastisseria local, sinó que també ofereix als visitants una oportunitat de connectar amb les tradicions de la comarca i gaudir d’una festa plena de sabors i alegria. Aquesta celebració exemplifica la rica cultura gastronòmica de la regió i constitueix una experiència imperdible per als amants de la dolça tradició catalana.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Bàscara

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA