Mercat del Ram a Vic

COMPARTIR

El Mercat del Ram és una de les festes més antigues i arrelades de la ciutat de Vic, situada a la comarca d'Osona.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vic

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

22/03/2024
al 24/03/2024

Mercat del Ram a Vic

El Mercat del Ram és una de les festes més antigues i arrelades de la ciutat de Vic, situada a la comarca d’Osona. Aquesta celebració, que se celebra tradicionalment al voltant del Diumenge de Rams, té les seves arrels en una fira de bestiar que es remunta a l’edat mitjana. Avui en dia, el Mercat del Ram ha evolucionat per convertir-se en una festa multitudinària que combina tradició, gastronomia, artesania i diversió per a tota la família.

Durant els dies de durada del Mercat del Ram, els carrers del nucli antic de Vic es converteixen en un bulliciós enrenou de parades i activitats. Una de les seves característiques més distintives és la presència d’expositors que ofereixen una àmplia varietat de productes locals, des de fruites i verdures fresques fins a productes artesanals, queviures tradicionals i articles de regal.

A més de les parades comercials, el Mercat del Ram ofereix una àmplia oferta d’activitats culturals i d’oci. Hi ha concerts de música en directe, actuacions de grups de dansa tradicional, espectacles de carrer, exposicions d’art i artesania, tallers per a nens i adults, i altres esdeveniments que omplen de vida i color els carrers de la ciutat.

A més de ser una festa popular, el Mercat del Ram també té un fort component cultural i històric, ja que recorda les antigues fires de bestiar que es realitzaven a la zona. Aquesta combinació de tradició i modernitat converteix aquesta celebració en un esdeveniment únic i emblemàtic de la ciutat de Vic, que atrau a visitants de tota la comarca i més enllà.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Vic

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA