Mercat de l’olla de Caldes de Montbui

COMPARTIR

El Mercat de l'Olla de Caldes de Montbui és una celebració anual que captura l'essència de la gastronomia local i la cultura catalana en un ambient vibrant i acollidor

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Caldes de Montbui

-

Vallès Oriental

-

Barcelona

| Data:

16/03/2024
al 17/03/2024

Mercat de l’olla de Caldes de Montbui

El Mercat de l’Olla de Caldes de Montbui és una celebració anual que captura l’essència de la gastronomia local i la cultura catalana en un ambient vibrant i acollidor. Situat en el cor de la comarca del Vallès Oriental, aquest mercat és una cita ineludible per a locals i visitants que desitgen explorar i gaudir dels sabors autèntics de la regió.

Cada any, el Mercat de l’Olla converteix els carrers de Caldes de Montbui en un mosaic de colors, aromes i sons, mentre els productors locals, artesans i cuiners exhibeixen amb orgull els seus productes i creacions. El protagonista indiscutible és l’olla, un plat tradicional català que simbolitza la calidesa dels àpats en família i la convivència al voltant de la taula.

Els visitants del mercat tenen l’oportunitat d’explorar una àmplia gamma de productes frescos i de qualitat, des de verdures cultivades a les terres dels voltants fins a carns curades i formatges artesanals. Les parades ofereixen una gran varietat de productes, des de productes locals fins a delícies gastronòmiques importades, satisfent tots els gustos i preferències.

A més de l’oferta culinària, el Mercat de l’Olla també és un punt de trobada cultural, amb activitats com demostracions de cuina en viu, tallers d’artesania i música en directe que omplen els carrers amb alegria i animació. Els visitants poden conèixer de primera mà els secrets de la cuina catalana, intercanviar receptes amb els cuiners locals i descobrir nous sabors i textures que estimulen els sentits.

Per als habitants de Caldes de Montbui, el Mercat de l’Olla és més que una simple celebració gastronòmica; és una oportunitat per connectar amb les arrels de la seva terra i compartir la seva passió per la bona cuina amb el món. És un esdeveniment que uneix comunitats i promou valors comunitaris com la sostenibilitat, el consum responsable i el suport als productors locals.

El Mercat de l’Olla de Caldes de Montbui és una experiència única que convida a explorar la riquesa culinària i cultural de Catalunya en un entorn festiu i acollidor. És una celebració de la tradició, la diversitat i la convivència que captura l’esperit viu d’una comunitat que valora i celebra la seva herència culinària amb passió i orgull.

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Caldes de Montbui

|

Vallès Oriental

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA