Mercal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

COMPARTIR

un punt de trobada per a directors, productors, animadors i cinèfils apassionats. El Mercal

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

29/06/2023
al 9/07/2023

El Mercal és un Festival Internacional de Curtmetratges i Animació que transforma Barcelona en un epicentre de creativitat i talent cinematogràfic. És una cita anual que atreu cineastes i amants del cinema de tot el món per compartir les seves obres i celebrar la diversitat i la innovació en el món dels curtmetratges.

Durant uns intensos dies, la ciutat es converteix en un punt de trobada per a directors, productors, animadors i cinèfils apassionats. El Mercal ofereix una plataforma única per exhibir i descobrir curts de tots els gèneres i estils, des de la ficció fins a l’animació, el documental i més enllà. És un espai de convergència on les veus creatives poden expressar-se i connectar amb un públic entusiasta.

Els cinemes, teatres i altres espais culturals de Barcelona es converteixen en escenaris vibrants on es projecten les pel·lícules seleccionades. Aquestes projeccions permeten als espectadors viure una experiència única i emocionant, sigui amb narracions profundes i impactants o amb mons de fantasia creats a través de l’animació.

El Mercal també ofereix un ampli ventall d’activitats paral·leles que enriqueixen l’experiència del festival. Des de taules rodones i xerrades amb professionals de la indústria fins a tallers pràctics sobre els diferents aspectes de la producció cinematogràfica, els assistents tenen l’oportunitat d’aprendre i intercanviar coneixements amb experts reconeguts.

Un dels moments més esperats del Mercal és la cerimònia de lliurament de premis, on els millors curtmetratges són reconeguts i premiats per un jurat qualificat. Aquests premis serveixen com a plataforma per als cineastes emergents per guanyar reconeixement i promoció per a les seves futures produccions.

Una de les característiques més remarcables del Mercal és la seva dedicació a la promoció de la cultura i la diversitat cinematogràfica. El festival presenta una selecció de curtmetratges procedents de diferents països i cultures, fent valdre la varietat d’enfocaments i perspectives que enriqueixen el món del cinema.

El Mercal no només és un espai per al públic, sinó també per als professionals de la indústria. És una plataforma per a fer contactes, negociant acords i fent créixer les connexions entre els creadors i els agents del sector.

Si ets un apassionat del cinema, tant com a espectador com a cineasta, no et pots perdre el Mercal, un festival que celebra la força i l’expressió del curtmetratge i l’animació. És una oportunitat única per explorar noves històries, connectar amb talent emergent i deixar-te sorprendre per la màgia de la pantalla gran. Barcelona s’il·lumina de cinema durant aquest festival inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA