Memorimage. Festival Internacional de Cinema de Reus

COMPARTIR

Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, és com un viatge a través del temps i la imaginació

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Reus

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

8/11/2023
al 20/11/2023

Memorimage. Festival Internacional de Cinema de Reus

Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, és com un viatge a través del temps i la imaginació, una oportunitat única per explorar les històries que es despleguen a través de la màgia del cinema. En aquest esdeveniment, la pantalla es converteix en una finestra cap a altres mons, altres vides i altres realitats, oferint als espectadors una experiència visual inigualable.

A Memomirage, Reus es transforma en un escenari de descobriment cinematogràfic, amb projeccions que il·luminen els racons de la ciutat amb la llum de la narrativa visual. Cada pel·lícula seleccionada és com una obra d’art, amb la seva pròpia paleta de colors emocionals i trama envoltant. El festival no només celebra el cinema com a forma d’art, sinó que també impulsa la diversitat de perspectives i cultures a través de les històries que es narren.

Memomirage transforma els espais urbans en cinemes a l'aire lliure, creant un entorn on els carrers esdevenen escenaris i els edificis, telons de fons
Ajuntament

Memomirage transforma els espais urbans en cinemes a l’aire lliure, creant un entorn on els carrers esdevenen escenaris i els edificis, telons de fons. Les projeccions són com estrelles fugisseres que il·luminen la nit, i els espectadors es converteixen en viatgers del temps que se submergeixen en les trames fascinants dels films seleccionats.

A més de les projeccions, Memomirage també és un fòrum de trobada per a amants del cinema i professionals de la indústria, creant un espai on les idees i les històries es barregen com els ingredients d’una obra mestra. El festival no només ofereix entreteniment, sinó que també fomenta la reflexió i la conversa al voltant del poder del cinema per capturar l’essència de la vida.

Memomirage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, és una celebració de la màgia cinematogràfica que converteix la ciutat en un escenari vibrant d’històries i emocions. És una oportunitat per deixar-se transportar per la pantalla i explorar els límits de la imaginació a través de la mirada única del cinema internacional.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Reus

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA