Llum BCN, Festival d’Arts Lumíniques a Barcelona

COMPARTIR

Llum BCN, el Festival d'Arts Lumíniques de Barcelona, és una celebració anual que transforma la ciutat en un espectacle resplendent de llums, colors i creativitat

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

2/02/2024
al 4/02/2024

Llum BCN, Festival d’Arts Lumíniques a Barcelona

Llum BCN, el Festival d’Arts Lumíniques de Barcelona, és una celebració anual que transforma la ciutat en un espectacle resplendent de llums, colors i creativitat. Aquest esdeveniment, que destaca per la seva magnificència i innovació, converteix els racons emblemàtics de Barcelona en escenaris màgics que captiven i inspiren espectadors de tot el món.

El festival es caracteritza per la intervenció artística de coneguts artistes i dissenyadors lumínics que transformen edificis històrics, monuments emblemàtics i altres espais urbans amb instal•lacions sorprenents.

El festival es caracteritza per la intervenció artística de coneguts artistes i dissenyadors lumínics que transformen edificis històrics, monuments emblemàtics i altres espais urbans amb instal·lacions sorprenents. Les façanes esdevenen lones en blanc sobre les quals es projecten narratives visuals, generant un diàleg entre l’arquitectura i la llum que transporta als espectadors a un món de sensacions i emocions.

Una de les particularitats de Llum BCN és la seva capacitat per aconseguir la participació activa del públic. Les instal·lacions interactives permeten als visitants experimentar amb la llum, modificant colors, formes i textures mitjançant el moviment o altres formes de participació directa. Aquesta interactivitat converteix el festival en una experiència immersiva que va més enllà de la simple contemplació, fent que els assistents es converteixin en partícips de la creació artística.

Una de les particularitats de Llum BCN és la seva capacitat per aconseguir la participació activa del públic

El programa de Llum BCN també inclou activitats complementàries com espectacles de música en directe, tallers educatius sobre la llum i la seva relació amb l’art, i rutes guiades que permeten als visitants explorar els diferents espais il·luminats de la ciutat.

A més de ser una oportunitat per   gaudir de l’art en un context urbà diferent, Llum BCN també destaca com una plataforma que impulsa la creativitat i la innovació en l’àmbit de les arts lumíniques. Amb cada edició, el festival consolida la seva reputació com un esdeveniment que il·lumina la ciutat de Barcelona i que deixa una empremta artística memorable que perdura en la memòria dels espectadors.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA