Lluèrnia,Festival del foc i de la llum a Olot

COMPARTIR

Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum a Olot, és com una dansa màgica que il•lumina la nit amb una simfonia de colors i formes

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Olot

-

Garrotxa

-

Girona

| Data:

10/11/2023
al 12/11/2023

Lluèrnia,Festival del foc i de la llum a Olot

Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum a Olot, és com una dansa màgica que il·lumina la nit amb una simfonia de colors i formes. En aquest esdeveniment, la ciutat es converteix en un escenari flamejant on el foc és l’actor principal i la llum la seva ballarina més elegant.

Les flames ballen en una coreografia fascinant, pintant el cel nocturn amb les seves notes ardents. Els artistes, amb la seva destresa, transformen l’espai urbà en un mosaic efímer de llums titil·lants i ombres juganeres. És com si la mateixa ciutat prengués vida, respirant a través de la resplendor crepitant de les fogueres.

Cada racó d'Olot es converteix en un escenari, i cada moment és una nova sorpresa.
Ajuntament

Cada racó d’Olot es converteix en un escenari, i cada moment és una nova sorpresa. Els carrers s’omplen de la màgia dels efectes visuals i sonors, transportant els espectadors a un món de somnis i imaginació. És una celebració que va més enllà de l’estètica visual, capturant l’esperit de la comunitat i compartint la calidesa de les flors ardents.

Lluèrnia no és només un festival de llum; és una experiència que encén les ànimes dels qui hi participen. Les nits a Olot esdevenen un mosaic d’emocions i connexions, on la gent es congrega per admirar la bellesa efímera i compartir la seva admiració en comú. És com si cada espurna que dansa pel cel portés un trosset de la màgia que fa que aquest festival sigui tan especial.

Lluèrnia no és només un festival de llum; és una experiència que encén les ànimes dels qui hi participen.
Ajuntament

Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum a Olot, és una celebració que converteix la nit en un espectacle celestial, fent que la ciutat resplendeixi amb una llum que va més enllà del físic i arriba al cor de tots els qui hi participen. És una experiència que recordaràs com una flama que va encendre la teva ànima en una nit inoblidable.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Olot

|

Garrotxa

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA