Lloret Drone Festival

COMPARTIR

El Lloret Drone Festival s'ha convertit en una cita obligada per als amants del món dels drons,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Lloret de Mar

-

Selva

-

Girona

| Data:

28/07/2023
al 30/07/2023

En el bell i pintoresc paisatge de la Costa Brava, en la localitat de Lloret de Mar, ha sorgit un esdeveniment excepcional que ha captivat l’atenció de pilots de drons, entusiastes de la tecnologia i amants de l’aventura. El Lloret Drone Festival s’ha convertit en una cita obligada per als amants del món dels drons, que anhelen elevar-se als cels per descobrir noves perspectives i emocions. Aquest festival únic combina competicions emocionants, exposicions de tecnologia de punta i una comunitat apassionada que comparteix la mateixa fascinació pel vol remot.

El Lloret Drone Festival va veure la llum per primera vegada fa alguns anys, fruit de la visió i la passió d’uns pocs entusiastes locals per la tecnologia dels drons. El seu objectiu era establir un esdeveniment únic que mostrés les últimes tendències en la indústria de drons i, alhora, fomentar l’interès per aquesta innovadora forma de volar.

Una de les característiques més emocionants del Lloret Drone Festival és la sèrie de competicions que se celebren durant l'esdeveniment

Una de les característiques més emocionants del Lloret Drone Festival és la sèrie de competicions que se celebren durant l’esdeveniment. Pilots de tot el món es reuneixen per mostrar les seves habilitats en diferents proves, com carreres de velocitat, carreres d’obstacles i exhibicions acrobàtiques. Aquests pilots experts fan volar els seus drons a velocitats vertiginoses, desafiant els límits de la tecnologia i la seva pròpia destresa.

El festival no es limita a les competicions, sinó que també compta amb una àrea d’exposició, on les principals marques de drons i empreses relacionades amb la tecnologia mostren els seus últims productes i innovacions. Això permet als assistents conèixer les darreres tendències en el món dels drons i fins i tot provar alguns dels models més avançats.

El Lloret Drone Festival ofereix tallers pràctics i xerrades amb experts en la matèria. Això permet als participants aprendre noves tècniques de vol, coneixences sobre la regulació actual i, fins i tot, com realitzar captures aèries espectaculars. Aquests tallers i xerrades fomenten l’aprenentatge i ajuden a la comunitat de drons a créixer i connectar-se amb altres entusiastes.

El Lloret Drone Festival és molt més que un simple esdeveniment per a pilots de drons; és una reunió de mentes inquietes que comparteixen la passió per l’aviació, la tecnologia i la creativitat. Amb competicions emocionants, exposicions de tecnologia de punta i activitats educatives, aquest festival es converteix en una experiència única que engrandeix el món dels drons i enriqueix la comunitat local. El futur d’aquest esdeveniment promet continuar inspirant noves generacions d’apassionats del vol remot i fomentar el creixement d’una indústria en constant evolució.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Lloret de Mar

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA