Les Santes, Festa Major de Mataró

COMPARTIR

La Festa Major de les Santes és una oportunitat perquè els mataronins i els visitants es reuneixin i gaudeixin d'una setmana plena d'activitats, música, gastronomia i diversió

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Mataró

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

19/07/2023
al 30/07/2023

La Festa Major de les Santes és una celebració anual que té lloc a Mataró. Aquest esdeveniment tan esperat i apreciat pels seus habitants és un testimoni de la rica cultura i tradició que envolten aquesta localitat.

La Festa Major de les Santes és una oportunitat perquè els mataronins i els visitants es reuneixin i gaudeixin d’una setmana plena d’activitats, música, gastronomia i diversió. És una festa que enalteix els valors i la identitat de la ciutat i ofereix una àmplia varietat d’esdeveniments per a totes les edats i gustos.

Un dels elements més destacats de la Festa Major són els correfocs, una tradició pirotècnica que encén els carrers de Mataró amb els seus diables, bèsties de foc i colla de diables
Un dels elements més destacats de la Festa Major són els correfocs, una tradició pirotècnica que encén els carrers de Mataró amb els seus diables, bèsties de foc i colla de diables. És un espectacle fascinant que atrau grans i petits i que il·lumina el cel amb la màgia del foc.

A més dels correfocs, la Festa Major de les Santes ofereix concerts, espectacles de dansa, teatre i altres activitats culturals que omplen els carrers i places de la ciutat. Hi ha actuacions de música en directe que varien des de grups de rock fins a orquestres tradicionals de sardanes, la dansa típica catalana.

Els mataronins també són coneguts per la seva passió per la gastronomia, i durant la Festa Major, els carrers s'omplen d'estands de venda de delicioses especialitats locals., hi ha una gran varietat de menjar per degustar i gaudir.

Els mataronins també són coneguts per la seva passió per la gastronomia, i durant la Festa Major, els carrers s’omplen d’estands de venda de delicioses especialitats locals., hi ha una gran varietat de menjar per degustar i gaudir.

La Festa Major de les Santes de Mataró és una celebració enèrgica i vibrant que omple els carrers de vida i alegria. És una oportunitat perquè els mataronins i els visitants s’uneixin per gaudir de la cultura local, la música, la gastronomia i la tradició. És una festa que reflecteix la riquesa i l’esperit acollidor d’aquesta encantadora ciutat.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Mataró

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA