Lactium,La Festa del Formatge Català

COMPARTIR

Lactium és una celebració anual que posa de manifest la riquesa i diversitat del formatge català, un patrimoni gastronòmic que perdura al llarg dels segles.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vic

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

20/04/2024
al 21/04/2024

Lactium,La Festa del Formatge Català

Lactium és una celebració anual que posa de manifest la riquesa i diversitat del formatge català, un patrimoni gastronòmic que perdura al llarg dels segles. Aquesta festa, és una oportunitat única per als amants del formatge i per als curiosos que desitgen explorar els seus sabors i textures.

Durant Lactium, els artesans formatgers exhibeixen amb orgull les seves creacions, des de varietats tradicionals fins a propostes innovadores. Els visitants tenen l’oportunitat d’aprendre sobre els processos de producció del formatge, des de la curació fins a la presentació final, tot mentre gaudeixen d’una gran varietat de mostres i tastets.

A més de les degustacions, Lactium ofereix una àmplia gamma d’activitats relacionades amb el món del formatge. Des de tallers de maridatge de formatge i vi fins a demostracions de cuina en què el formatge català és el protagonista indiscutible. També hi ha l’oportunitat de conèixer els petits productors locals i descobrir les històries que es troben darrere de cada formatge, creant així un vincle especial entre els consumidors i els productors.

La música en directe, els espectacles de carrer i altres activitats culturals complementen l’ambient festiu de Lactium, convertint-lo en una experiència inoblidable per a tota la família. A més, les xerrades i conferències sobre la història i la cultura del formatge català enriqueixen encara més l’experiència dels visitants, proporcionant una comprensió més profunda del valor cultural i gastronòmic d’aquest producte.

Lactium és molt més que una simple festa del formatge; és una celebració de la tradició, la innovació i la passió que envolta aquest producte icònic de la gastronomia catalana. És una oportunitat per descobrir, tastar i apreciar la riquesa del formatge català en tot el seu esplendor.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Vic

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA