La Setmana del Llibre en Català de Barcelona

COMPARTIR

La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment cultural d'importància té com a objectiu principal fomentar la lectura en català

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

8/09/2023
al 17/09/2023

La Setmana del Llibre en Català de Barcelona

La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment cultural d’importància té com a objectiu principal fomentar la lectura en català, promoure la literatura escrita en aquesta llengua i, en definitiva, celebrar la riquesa i la diversitat de la cultura catalana.

Aquesta setmana és una oportunitat única per als amants dels llibres i la literatura, ja que ofereix una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments relacionats amb el món de les lletres. Es poden trobar des de presentacions de llibres i taules rodones amb autors reconeguts fins a tallers de creació literària i activitats per a infants. Així, persones de totes les edats poden gaudir de la Setmana del Llibre en Català i compartir la seva passió per la lectura.

Un dels elements més destacats d’aquesta setmana és la fira del llibre, on es reuneixen editors, llibreries i autors per oferir una gran varietat de títols en català. És una oportunitat excepcional per descobrir noves obres i adquirir llibres que potser no es troben a les llibreries habituals. A més, moltes de les activitats que es realitzen durant la Setmana del Llibre en Català són gratuïtes, la qual cosa fa que sigui accessible per a tothom.

La Setmana del Llibre en Català és una ocasió excepcional per apropar-se a la riquesa de la literatura catalana i celebrar la importància de la lectura en aquesta llengua. És un esdeveniment que promou la cultura i l’art de llegir, i que fomenta la participació de tota la comunitat en aquesta passió compartida.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA