Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant

COMPARTIR

Les Jornades de l'Arròs de l'Hospitalet de l'Infant són una festa culinària que converteix aquesta petita localitat en un paradís per als amants de la gastronomia

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

18/11/2023
al 26/11/2023

Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant

Les Jornades de l’Arròs de l’Hospitalet de l’Infant són una festa culinària que converteix aquesta petita localitat en un paradís per als amants de la gastronomia. Aquest esdeveniment anual celebra l’arròs com a plat central, captivant els paladars amb una varietat impressionant de creacions culinàries que destaquen la versatilitat d’aquest ingredient essencial.

Durant aquesta festa, els carrers de l’Hospitalet de l’Infant es transformen en una paleta de sabors i aromes, amb els aromes seductors de l’arròs cuinant-se a peu de carrer. Els restaurants i les parades s’omplen de xefs apassionats i experts en la preparació de plats de tota mena, des de les receptes més tradicionals fins a les més innovadores.

Una de les característiques més destacables de les Jornades de l’Arròs és la diversitat de plats que es poden degustar. Des de la clàssica paella fins a versions creatives que fusionen sabors d’arreu del món, els visitants tenen l’oportunitat de gaudir d’una experiència gastronòmica única i descobrir noves interpretacions d’aquest aliment bàsic.

A més de l’aspecte culinari, aquestes jornades ofereixen una atmosfera festiva amb activitats per a tota la família. Des de concursos de cuina fins a actuacions musicals i activitats per als més petits, les Jornades de l’Arròs creen un ambient alegre i acollidor que convida a explorar la riquesa de la cultura gastronòmica local.

L’Hospitalet de l’Infant es converteix en un punt de trobada per amants de la bona cuina, que es reuneixen per compartir la seva passió per l’arròs i gaudir d’una experiència culinària inoblidable. Aquest esdeveniment no només celebra un ingredient bàsic de la gastronomia, sinó que també destaca la importància de la tradició i la creativitat en la cuina, consolidant-se com una cita imperdible per a tots els qui estimen l’art de menjar bé.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA