JazzTardor,Festival de Jazz de Lleida

COMPARTIR

El JazzTardor: Una Celebració de la Música i la Cultura Jazz a Lleida

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Lleida

-

Segrià

-

Lleida

| Data:

15/10/2023
al 3/12/2023

JazzTardor,Festival de Jazz de Lleida 

El JazzTardor: Una Celebració de la Música i la Cultura Jazz a Lleida

Cada any, a la ciutat de Lleida, el JazzTardor transforma l’ambient urbà en una festa de la música, la cultura i l’expressió artística. Aquesta celebració anual, el Festival de Jazz de Lleida, ha esdevingut un esdeveniment destacat al calendari cultural de Catalunya i, de fet, una cita imprescindible per als amants del jazz en l’àmbit nacional i internacional.

El JazzTardor, que generalment té lloc a la tardor, ofereix una plataforma única per gaudir de les melodies sofisticades, els ritmes enlluernadors
JazzTardor,Festival de Jazz de Lleida

El JazzTardor, que generalment té lloc a la tardor, ofereix una plataforma única per gaudir de les melodies sofisticades, els ritmes enlluernadors i la improvisació creativa que caracteritzen el gènere del jazz. El festival és conegut per acollir actuacions de renom i per oferir una gran varietat d’estils de jazz, des del tradicional i el swing fins al contemporani i l’experimental. Aquesta diversitat musical permet que els visitants experimentin una gamma àmplia d’expressions jazzístiques i descobreixin noves exploracions d’aquest gènere icònic.

JazzTardor és la seva capacitat d'aprofitar els espais públics i les ubicacions històriques de Lleida
JazzTardor,Festival de Jazz de Lleida

Una característica única del JazzTardor és la seva capacitat d’aprofitar els espais públics i les ubicacions històriques de Lleida com a escenaris per a les actuacions. Això crea una atmosfera especial, ja que els carrers, les places i els monuments es converteixen en l’escenari perfecte per a concerts a l’aire lliure i sessions de jam improvisades, permetent que la música jazz arribi a totes les àrees de la ciutat.

A més de les actuacions musicals, el festival també ofereix una sèrie d’activitats complementàries, com tallers, xerrades i exposicions, que permeten als assistents aprofundir en la història i la cultura del jazz. Això és una oportunitat excepcional per aprendre més sobre la rica herència d’aquest gènere i la seva influència en la música i la cultura contemporània.

El JazzTardor, el Festival de Jazz de Lleida, és molt més que un simple festival musical; és una celebració de la creativitat
JazzTardor,Festival de Jazz de Lleida

El JazzTardor no només és una celebració de la música jazz, sinó també un testimoni de la unitat i la passió de la comunitat lleidatana per la cultura i l’art. És una oportunitat per unir persones de diferents procedències i edats mitjançant la música i l’expressió artística. És un esdeveniment que transcendeix fronteres i que ofereix un espai de trobada per a tots els amants del jazz, entusiastes, apassionats o recents descobridors del gènere.

El JazzTardor, el Festival de Jazz de Lleida, és molt més que un simple festival musical; és una celebració de la creativitat, la diversitat i la unitat. Un esdeveniment que enriqueix la vida cultural de la ciutat i que consolida el jazz com una força viva i vibrant a Catalunya. Si alguna vegada teniu l’oportunitat de visitar Lleida a la tardor, no us podeu perdre aquesta experiència única de música i cultura jazz.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Lleida

|

Segrià

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA