Girona, Temps de Flors

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Girona

-

Gironès

-

Girona

| Data:

13/05/2023
al 21/05/2023

Girona és una ciutat ubicada al nord-est de Catalunya, coneguda per la seva història, arquitectura i gastronomia. Cada any, al mes de maig, la ciutat es transforma en un jardí en flor durant el festival Temps de Flors.

Durant una setmana, els carrers, places i edificis de Girona es transformen en un espai de flora i color. Els jardins, les fonts i les escultures són decorades amb flors i plantes, mentre que les façanes dels edificis històrics són decorades amb composicions florals espectaculars.

composicions florals espectaculars

 

El festival Temps de Flors no només és una oportunitat per veure la ciutat de Girona en una altra perspectiva, sinó també per gaudir d’activitats i esdeveniments relacionats amb la natura i el món vegetal. S’organitzen tallers, activitats per a nens i adults i visites guiades per descobrir les plantes i les flors que es poden veure a la ciutat.

El festival també ofereix una gran varietat de música, dansa i altres espectacles en viu, que tenen lloc en diferents llocs de la ciutat, com el Teatre Municipal, la Catedral de Girona i altres llocs emblemàtics.

El Temps de Flors és una oportunitat única per descobrir la ciutat de Girona i la seva rica història, alhora que es gaudeix de la bellesa de les flors i la natura en un ambient festiu i acollidor. A més, els visitants poden gaudir de la gastronomia local, que inclou una gran varietat de plats i productes autòctons, com els embotits, els formatges i els vins.

composicions florals espectaculars

 

En resum, el festival Temps de Flors és una experiència única i encantadora per als amants de la natura, la cultura i la gastronomia. Si tens l’oportunitat de visitar Girona durant aquest esdeveniment, no et perdis l’oportunitat de descobrir una de les ciutats més boniques de Catalunya en plena floració.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Girona

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA