Fòrum del Formatge Artesà Català de Girona

COMPARTIR

El Fòrum del Formatge Artesà Català de Girona és un esdeveniment excepcional que destaca la riquesa i diversitat dels formatges artesans catalans.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Girona

-

Gironès

-

Girona

| Data:

2/03/2024
al 3/03/2024

Fòrum del Formatge Artesà  Català de Girona

El Fòrum del Formatge Artesà Català de Girona és un esdeveniment excepcional que destaca la riquesa i diversitat dels formatges artesans catalans. Aquest fòrum, que té lloc a la pintoresca ciutat de Girona, és una oportunitat única per a amants del formatge, productors, i aficionats a gaudir d’una experiència culinària única.

La seva atmosfera vibrant i acollidora converteix el Fòrum en un punt de trobada per a tots els qui valoren la tradició i l’art de fer formatge de manera artesanal. Els visitants poden explorar una àmplia varietat de formatges, des de varietats clàssiques fins a creacions innovadores, oferint una paleta de sabors única que reflecteix la diversitat dels terrers catalans.

Les degustacions de formatges són, sens dubte, una de les estrelles d’aquest esdeveniment. Els visitants poden participar en sessions guiades per experts, que expliquen les característiques úniques de cada formatge i la història que hi ha darrere de la seva elaboració. Aquesta experiència enriqueix la comprensió dels processos artesanals i l’impacte dels elements locals en la producció de formatges de qualitat.

A més de les degustacions, el Fòrum del Formatge Artesà també ofereix tallers pràctics i seminaris a càrrec de reconeguts professionals del món formatger català. Aquests tallers ofereixen una oportunitat única per als apassionats de la cuina de conèixer les tècniques i secrets que es troben darrere de la creació d’aquests delicats productes.

El marc incomparable de Girona contribueix a l’encant del Fòrum, ja que els visitants poden gaudir del seu bell nucli antic i descobrir els racons pintorescs de la ciutat entre les sessions de degustació i aprenentatge. El Fòrum del Formatge Artesà Català de Girona és, sens dubte, una celebració de la cultura del formatge que destaca la passió i dedicació dels productors artesans que continuen mantenint viva aquesta tradició gastronòmica catalana.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Girona

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA