Flors i violes a Palafrugell

COMPARTIR

Flors i Violes a Palafrugell és una celebració única que omple els carrers d'aquest encantador poble de la Costa Brava amb un mar de colors i perfums

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Palafrugell

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

26/04/2024
al 28/04/2024

Flors i violes a Palafrugell

Flors i Violes a Palafrugell és una celebració única que omple els carrers d’aquest encantador poble de la Costa Brava amb un mar de colors i perfums. Aquest esdeveniment, que té lloc cada primavera, és una oportunitat excepcional per a locals i visitants per gaudir de la bellesa de les flors i celebrar la tradició de les violes, una flor emblemàtica.

Els carrers de Palafrugell es transformen en un escenari encantat, decorat amb milers de flors de tota mena, des de roses i margarides fins a tulipes i gira-sols, creant un espectacle visual impressionant. Les façanes dels edificis, les places i els parcs es converteixen en veritables jardins florits que captiven l’atenció i l’admiració dels visitants.

La violeta, reina indiscutible de la festa, és l’estrella de l’esdeveniment. Des de parades dedicades exclusivament a aquesta flor fins a espectacles de dansa i música inspirats en la seva bellesa, les violes són l’eix central de la celebració. Els visitants poden descobrir la varietat de colors i perfums d’aquesta flor, així com aprendre sobre la seva importància cultural i simbòlica a la regió.

A més de l’exhibició de flors, Flors i Violes ofereix una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments per a tota la família. Des de tallers de jardineria i demostracions d’art floral fins a concerts en viu i espectacles de teatre de carrer, hi ha entreteniment per a tots els gustos i edats. També hi ha mercats d’artesania i gastronomia local, on els visitants poden trobar productes únics i deliciosos per endur-se a casa com a record d’aquesta festa tan especial.

Flors i Violes a Palafrugell és molt més que una simple celebració de la primavera; és una oportunitat per connectar amb la natura, la cultura i la comunitat local. És un recordatori de la bellesa efímera de les flors i una celebració de tot el que fa que aquesta regió sigui tan especial.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Palafrugell

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA