Fires de Sant Narcís de Girona

COMPARTIR

Les Fires de Sant Narcís són un esdeveniment anual de gran renom que té lloc a la ciutat de Girona, i que celebra la vida i l'esperit de Sant Narcís, el patró de la ciutat

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Girona

-

Gironès

-

Girona

| Data:

27/10/2023
al 5/11/2023

Fires de Sant Narcís de Girona

Les Fires de Sant Narcís són un esdeveniment anual de gran renom que té lloc a la ciutat de Girona,  i que celebra la vida i l’esperit de Sant Narcís, el patró de la ciutat. Aquestes festes, que se celebren a finals d’octubre, tenen una rica història i han estat una part important de la vida cultural de Girona durant més de dos segles.

La fira és un esdeveniment multitudinari que combina una gran varietat d’activitats, com concerts, espectacles de carrer, fires de carrer, exposicions d’art i artesania, esdeveniments esportius, atraccions per a nens i una àmplia gamma de parades de menjar i beguda. Els carrers de Girona es transformen en un mosaic de colors i sons mentre les persones de totes les edats gaudeixen de les activitats i esdeveniments.

Les Fires de Sant Narcís són una oportunitat   de gaudir d’una atmosfera festiva i acollidora, i per conèixer millor la rica història i la cultura de Girona. És un moment d’unió i celebració que reflecteix l’orgull que la gent de la ciutat sent per les seves arrels i tradicions. La combinació de tradició i modernitat fa que aquesta festa sigui única i inoblidable per a tots els qui hi participen.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Girona

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA