Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell

COMPARTIR

La Fira Verd de Bell-lloc d'Urgell és un esdeveniment anual que irradia el seu encant rural i la seva autenticitat catalana.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Bell-lloc d'Urgell

-

Pla d'Urgell

-

Lleida

| Data:

19/05/2024
al 19/05/2024

Fira Verd-lloc de Bell-lloc d’Urgell

La Fira Verd de Bell-lloc d’Urgell és un esdeveniment anual que irradia el seu encant rural i la seva autenticitat catalana. Situada en el cor de la comarca de l’Urgell, aquesta fira captiva a locals i visitants amb la seva atmosfera festiva i la seva oferta diversa de productes artesanals i gastronòmics.

Cada any, Bell-lloc d’Urgell es transforma en un mosaic de colors, aromes i sons que reflecteixen la riquesa de la cultura i la tradició locals. La Fira Verd és una oportunitat única per a la comunitat agrícola i artesanal de la regió per mostrar la seva feina i compartir el seu amor per la terra i els seus productes.

Els visitants de la fira tenen l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma de productes frescos i de proximitat, com fruits, verdures, olis, embotits i formatges artesanals. A més, poden endinsar-se en els sabors únics de la gastronomia catalana a través de tastets i menjars preparats amb ingredients de la zona.

Mentrestant, les activitats culturals i recreatives omplen l’ambient amb energia i alegria. Des de concerts de música tradicional fins a tallers d’artesania per a tota la família, hi ha entreteniment per a tots els gustos i edats. A més, els espectacles de carrer i les exhibicions de dansa i teatre enriqueixen encara més l’experiència dels visitants, transportant-los a un món de tradició i diversió.

La Fira Verd de Bell-lloc d’Urgell és molt més que un esdeveniment comercial; és un punt de trobada per a la comunitat local i una finestra a la riquesa cultural i gastronòmica de la regió. És un recordatori de la importància de valorar i preservar les tradicions locals, mentre se celebra l’orgull i la diversitat del patrimoni català.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Bell-lloc d'Urgell

|

Pla d'Urgell

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA