Fira Tàrrega

COMPARTIR

FiraTàrrega és un esdeveniment cultural d'importància internacional que se celebra cada any a la ciutat de Tàrrega, a la comarca de l'Urgell

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tàrrega

-

Urgell

-

Lleida

| Data:

7/09/2023
al 10/09/2023

Fira Tàrrega

FiraTàrrega és un esdeveniment cultural d’importància internacional que se celebra cada any a la ciutat de Tàrrega, a la comarca de l’Urgell . Aquesta fira és un veritable punt de trobada per a professionals de les arts escèniques, així com una oportunitat per a públics diversos d’immersos en el món de les arts en viu.

FiraTàrrega destaca per ser una plataforma única que promou les arts escèniques contemporànies
Fira Tàrrega

FiraTàrrega destaca per ser una plataforma única que promou les arts escèniques contemporànies en totes les seves formes: teatre, dansa, circ, performance, titelles i altres disciplines relacionades. L’esdeveniment es desenvolupa en diferents espais de la ciutat i inclou actuacions en carrers i places, així com espectacles en espais teatrals més tradicionals.

Una part important de FiraTàrrega és la seva vocació innovadora i experimental.
Fira Tàrrega

Una de les característiques més rellevants de FiraTàrrega és la seva capacitat per atraure artistes i companyies de tot el món. Això converteix la fira en un punt de trobada global per a professionals de les arts escèniques, fomentant el diàleg i la col·laboració entre creadors i productors. A més de les representacions, l’esdeveniment inclou espais de debat, xerrades i taules rodones, on s’aborden temes rellevants per al món de les arts escèniques contemporànies.

Una part important de FiraTàrrega és la seva vocació innovadora i experimental. Molts dels espectacles i projectes que es presenten a la fira són arriscats i avantguardistes, explorant noves formes d’expressió i interacció amb el públic. Això fa que la fira sigui un lloc ideal per descobrir noves tendències i propostes artístiques innovadores.

FiraTàrrega no és només un esdeveniment per a professionals, sinó també per al públic en general. Els carrers de Tàrrega es converteixen en un escenari viu amb actuacions sorpresa, instal·lacions artístiques i activitats participatives que conviden a tothom a gaudir de l’art en un ambient festiu i acollidor.

Aquest esdeveniment cultural no només contribueix al desenvolupament de les arts escèniques a Catalunya, sinó que també és un motor econòmic i turístic per a la ciutat de Tàrrega i la comarca de l’Urgell. Atrau un gran nombre de visitants cada any, consolidant la seva posició com una de les fires més importants del seu tipus a Europa.

 FiraTàrrega és un esdeveniment que celebra la diversitat i la innovació en les arts escèniques contemporànies. És una oportunitat per als professionals d’art i cultura per connectar, col·laborar i experimentar, i al mateix temps, convida el públic a descobrir noves formes d’expressió artística i gaudir d’una experiència cultural única a la ciutat de Tàrrega.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tàrrega

|

Urgell

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA