Fira Primavera a Olot

COMPARTIR

La Fira de Primavera a Olot és una celebració esperada amb entusiasme per tota la la Garrotxa i més enllà.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Olot

-

Garrotxa

-

Girona

| Data:

1/05/2024
al 1/05/2024

Fira Primavera a Olot

La Fira de Primavera a Olot és una celebració esperada amb entusiasme per tota la la Garrotxa i més enllà. Aquesta encantadora fira, que té lloc cada any a la capital de la comarca, és un esdeveniment que marca l’inici de la temporada primaveral amb una explosió de colors, aromes i activitats per a tota la família.

El cor de la ciutat s’omple de parades amb una àmplia varietat de productes locals, des de fruits frescos i verdures de temporada fins a flors i plantes ornamentals que desperten la primavera en tota la seva esplendor. Els visitants poden passejar pels carrers plens de vida, descobrint novetats culinàries, artesanies úniques i articles de regal que capturen l’essència de la regió.

Una de les grans atraccions de la Fira de Primavera és la seva oferta gastronòmica, que destaca els sabors autèntics de la cuina catalana. Els visitants poden degustar una gran varietat de productes locals com embotits, formatges, mel i pastissos artesanals, tot acompanyat dels millors vins de la comarca.

La música en viu i les actuacions folklòriques omplen l’ambient amb alegria i diversió, creant un clima festiu que contagia a tots els assistents. A més, les activitats infantils, com tallers de treballs manuals i jocs tradicionals, mantenen als més petits entretinguts mentre els adults gaudeixen de tot el que la fira ofereix.

La Fira de Primavera a Olot és molt més que una simple fira; és una celebració de la natura, la cultura i la gastronomia de la regió. És un punt de trobada per a la comunitat local i una oportunitat per als visitants de viure i experimentar tot el que la Garrotxa té per oferir en aquesta meravellosa època de l’any.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Olot

|

Garrotxa

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA