Fira Modernista del Penedès a l’Arboç del Penedès

COMPARTIR

La Fira Modernista del Penedès, celebrada a l'Arboç del Penedès, és una festa que ens trasllada en el temps cap a l'època daurada del modernisme català

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Arboç

-

Baix Penedès

-

Tarragona

| Data:

20/04/2024
al 21/04/2024

Fira Modernista del Penedès a l’Arboç del Penedès

La Fira Modernista del Penedès, celebrada a l’Arboç del Penedès, és una festa que ens trasllada en el temps cap a l’època daurada del modernisme català. Aquest esdeveniment anual és una oportunitat única per experimentar la riquesa cultural i històrica d’aquest moviment artístic i arquitectònic.

Cada any, els carrers de l’Arboç es transformen en un escenari viu i vibrant, on la música, els colors i les interpretacions teatrals captiven l’atenció dels visitants. El modernisme, amb les seves característiques formes orgàniques, detalls florals exquisits i una atenció meticulosa als elements decoratius, es mostra en tota la seva esplendor.

Els edificis modernistes emblemàtics de la població, com la Casa Miró, la Casa Gomis o la Casa Rull, obren les portes per revelar els seus secrets i meravelles arquitectòniques a tots els qui volen explorar-los. A més de les visites guiades als edificis, la fira ofereix una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats.

Els mercats d’artesania, on es poden trobar peces úniques inspirades en el modernisme, així com aliments locals i productes artesanals, conviden els visitants a endinsar-se en la cultura i la gastronomia de la regió del Penedès. Les actuacions de música en viu, les representacions teatrals i les exhibicions de dansa omplen l’ambient amb alegria i diversió, transportant a tothom a una època passada plena de vitalitat i creativitat.

La Fira Modernista del Penedès a l’Arboç del Penedès no és només una celebració del passat, sinó també una oportunitat per reflexionar sobre la influència perdurable del modernisme en la cultura catalana i en la nostra apreciació de la bellesa i la innovació. És un esdeveniment que captiva els sentits i enriqueix l’ànima, recordant-nos la importància de preservar i valorar el nostre patrimoni històric i artístic.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Arboç

|

Baix Penedès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA