Fira Modernista de Terrassa

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Terrassa

-

Vallès Occidental

-

Barcelona

| Data:

6/05/2023
al 7/05/2023

Tot a punt a Terrassa per iniciar una nova edició de la Fira Modernista el 6 i 7 de maig.

Terrassa, capital del Modernisme Industrial
Terrassa ha sabut conservar, recuperar i preservar un extens patrimoni modernista i un autèntic tresor en forma de fàbriques, residències o antics magatzems industrials que es mostren en tot el seu esplendor durant la celebració de la Fira Modernista.Ç

Un esdeveniment que permet als i les visitants ser autèntics protagonistes d’un viatge en el temps i conèixer com era i com es vivia a la ciutat de finals del segle XIX i principis del segle XX.

Desfilades de vestits modernistes, vehicles d’època, mercats d’artesania i alimentació, espectacles artístics, visites guiades o portes obertes a alguns dels edificis i elements patrimonials més importants de la ciutat  són algunes de les propostes que podrem trobar  durant aquests dies.

Terrassa, capital del modernisme industrial ens convida a descobrir i a gaudir  del seu extraordinari patrimoni modernista a través de la que està considerada com la gran festa del modernisme a Catalunya: La Fira Modernista de Terrassa!

Aquest any, la cita amb la Fira Modernista de Terrassa serà el cap de setmana del 6 i 7 de maig amb una programació que supera les 300 activitats.

La dansa. Un punt de trobada universal
La Fira Modernista de Terrassa d’aquest any estarà dedicada a la dansa. Una expressió artística que, en les seves nombroses i variades modalitats i expressions, ha acompanyat els diferents moviments culturals o socials al llarg dels segles.

Així, la vintena edició de la Fira Modernista de Terrassa sumarà diferents activitats vinculades a la dansa, en les seves diverses varietats i disciplines. Unes propostes que acompanyaran  l’ampli ventall d’activitats que tradicionalment formen part d’un programa que permetrà gaudir de l’ambient dels carrers i participant de les manifestacions de cultura popular, de l’artesania, de la gastronomia i del patrimoni modernista.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Terrassa

|

Vallès Occidental

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA