Fira Mediterrània de Manresa

COMPARTIR

La Fira Mediterrània de Manresa és un esdeveniment cultural que es converteix en una celebració vibrant de les arts i tradicions del Mediterrani.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Manresa

-

Bages

-

Barcelona

| Data:

10/10/2024
al 13/10/2024

Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa és un esdeveniment cultural que es converteix en una celebració vibrant de les arts i tradicions del Mediterrani. Aquesta fira, que té lloc anualment a la ciutat de Manresa, reuneix una àmplia varietat d’expressions artístiques i manifestacions culturals amb l’objectiu de promoure la diversitat i el diàleg entre les diferents cultures que formen part de la conca mediterrània.

La Fira Mediterrània destaca per la seva programació eclèctica, que abraça disciplines com la música, la dansa, el teatre, la literatura, les arts visuals, i altres formes d’expressió artística. Artistes locals, nacionals i internacionals convergeixen a Manresa per compartir la seva creativitat i oferir al públic una experiència enriquidora.

Els carrers i places de Manresa es converteixen en escenaris per a actuacions en viu, des de concerts fins a espectacles de carrer, fent que la ciutat es transformi en un mosaic vibrant de cultures i arts. La Fira Mediterrània també pot incloure activitats participatives, tallers i xerrades que permeten als assistents involucrar-se de manera activa en la celebració de la riquesa cultural mediterrània.

Un dels trets distintius d’aquesta fira és la seva capacitat de reunir una ampla audiència, des de famílies fins a amants de les arts, proporcionant un espai on les diferents generacions poden gaudir de les arts i la cultura en un entorn festiu i acollidor. A més, la Fira Mediterrània també pot servir com a plataforma per a la interacció i la col·laboració entre artistes, fomentant la creació d’un teixit cultural ric i divers.

La Fira Mediterrània de Manresa es presenta com una oportunitat única per explorar i celebrar la riquesa de les tradicions i les expressions artístiques del Mediterrani, contribuint a la preservació i la difusió del patrimoni cultural.

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Manresa

|

Bages

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA