Fira del Vi del Pirineu de Talarn

COMPARTIR

als vins produïts a la regió del Pirineu, una zona coneguda pels seus paisatges impressionants i la seva tradició vitivinícola.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Talarn

-

Pallars Jussà

-

Lleida

| Data:

10/06/2023
al 11/06/2023

La Fira del Vi del Pirineu de Talarn és un esdeveniment anual que té lloc al municipi de Talarn, a la comarca del Pallars Jussà. Aquesta fira és una celebració dedicada als vins produïts a la regió del Pirineu, una zona coneguda pels seus paisatges impressionants i la seva tradició vitivinícola.

tècniques de producció i les particularitats dels cellers de la zona
Ajuntament

La Fira del Vi del Pirineu de Talarn té com a objectiu principal promoure els vins del Pirineu i posar en valor la seva qualitat i diversitat. És una oportunitat única per als amants del vi d’explorar i degustar una gran varietat de vins elaborats amb les varietats de raïm autòctones de la zona.

Durant la fira, els cellers i productors locals tenen l’oportunitat de mostrar els seus vins i oferir tastets als visitants. És una experiència en què es pot descobrir i aprendre sobre les característiques úniques de cada vi, així com conèixer les tècniques de producció i les particularitats dels cellers de la zona.

aprofundir en el món del vi,

A més de la degustació de vins, la fira ofereix altres activitats relacionades amb la cultura del vi i la tradició local. Hi ha xerrades i conferències a càrrec d’experts enologia, visites a vinyes i cellers, i activitats lúdiques com concursos de tast, maridatges de vins amb gastronomia local i música en directe.

La Fira del Vi del Pirineu de Talarn no només és una oportunitat per aprofundir en el món del vi, sinó que també permet conèixer el patrimoni i la cultura de la comarca del Pallars Jussà. Talarn, amb el seu entorn natural i la seva riquesa històrica, és un escenari perfecte per gaudir d’una festa que combina la passió pel vi amb l’entorn rural i la hospitalitat dels seus habitants.

Si tens l’oportunitat de visitar la Fira del Vi del Pirineu de Talarn, podràs descobrir i gaudir de l’ampli ventall de vins d’alta qualitat produïts a la regió del Pirineu. És una oportunitat per viatjar a través dels sentits i connectar amb la riquesa cultural i natural de la comarca.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Talarn

|

Pallars Jussà

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA