Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

COMPARTIR

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt és una celebració que capta l'essència de la tradició i la delícia en un petit poble amb gran renom en la producció de torrons i xocolates.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Agramunt

-

Urgell

-

Lleida

| Data:

7/10/2023
al 8/10/2023

Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt és una celebració que capta l’essència de la tradició i la delícia en un petit poble amb gran renom en la producció de torrons i xocolates. Situada a la comarca de l’Urgell, a la província de Lleida, aquesta fira és una parada obligatòria per als amants dels dolços i per a aquells que desitgen explorar la riquesa gastronòmica de Catalunya.

Aquest esdeveniment es realitza cada any, generalment a la tardor, i converteix Agramunt en un veritable paradís per als paladars golosos. La fira reuneix a productors locals i nacionals que ofereixen una àmplia varietat de torrons i xocolates, des de les receptes més tradicionals fins a les més innovadores i creatives. El torró fort, el torró cremat, el torró de xocolata, i fins i tot versions veganes, es poden trobar aquí en totes les seves formes i sabors.
Els visitants poden recórrer les parades, degustar els torrons i xocolates, i comprar els seus favorits per emportar-se a casa. És una oportunitat única per conèixer els productors, aprendre sobre les tècniques de producció i explorar la història d’aquests dolços tan estimats a Catalunya.

A més de les tastades, la Fira del Torró i la Xocolata ofereix una àmplia gamma d’activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia local. Hi ha espectacles en viu, música, tallers per a nens i adults, i també la possibilitat de tastar plats tradicionals catalans que incorporen torró i xocolata com ingredients principals.

No obstant això, aquesta fira no només és una oportunitat per als amants dels dolços, sinó també per als curiosos que volen explorar la història i la tradició d’aquests productes que han sigut part fonamental de la gastronomia catalana durant segles. La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt és una celebració de la dolçor i de la riquesa culinària que Catalunya té per oferir.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Agramunt

|

Urgell

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA