Fira del Pescador a Roda de Ter

COMPARTIR

Als peus dels majestuosos Pirineus i envoltada de paisatges rurals, la pintoresca localitat de Roda de Ter celebra amb orgull la seva tradicional Fira del Pescador

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Roda de Ter

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

28/07/2023
al 30/07/2023

Fira del Pescador a Roda de Ter

Als peus dels majestuosos Pirineus i envoltada de paisatges rurals, la pintoresca localitat de Roda de Ter celebra amb orgull la seva tradicional Fira del Pescador. Aquest esdeveniment anual, que va néixer de l’amor per la pesca i l’aqüicultura, ha crescut al llarg dels anys per esdevenir una festa popular que reuneix locals i visitants en una celebració única dedicada als sabors marins i a la cultura pesquera.

La Fira del Pescador va néixer fa diverses dècades com una modesta celebració local en honor a la feina dels pescadors i a la riquesa de les aigües dels rius i rieres que envolten Roda de Ter. Amb el temps, l’esdeveniment va guanyar popularitat i va ser reconegut per la seva autenticitat i tradició, atraient cada vegada més visitants interessats a descobrir els secrets de la pesca artesanal.

La Fira del Pescador ofereix als visitants una oportunitat única per degustar una àmplia varietat de plats deliciosos
Ajuntament

La Fira del Pescador ofereix als visitants una oportunitat única per degustar una àmplia varietat de plats deliciosos que combinen les especialitats locals amb productes frescos de l’aqüicultura i la pesca. Els restaurants i estands locals preparen plats tradicionals com suquets de peix, fideuà  l’esqueixada, tots ells elaborats amb productes del mar de primera qualitat. Els paladars més exigents es veuen captivats pels sabors autèntics i únics que ofereix aquesta fira.

A més de la gastronomia, la Fira del Pescador ofereix una àmplia gamma d’activitats i entreteniment per a totes les edats. Des de demostracions de pesca artesanal i sortides de pesca en barca fins a tallers educatius sobre la biodiversitat marina i la sostenibilitat, aquest esdeveniment busca involucrar i sensibilitzar els visitants sobre la importància de preservar els recursos aquàtics per a les futures generacions.

la Fira del Pescador ofereix una àmplia gamma d'activitats i entreteniment per a totes les edats
Ajuntament

La Fira del Pescador no només és una oportunitat per gaudir dels sabors i les activitats, sinó que també es converteix en un lloc de trobada i intercanvi cultural. Visitants de diferents indrets es connecten amb la comunitat local, compartint històries i experiències relacionades amb el mar i la pesca, creant així vincles que traspassen fronteres.

La Fira del Pescador a Roda de Ter és una celebració autèntica que capta l’essència de la cultura pesquera i l’aqüicultura local. Amb els seus sabors marins irresistibles, activitats educatives i espai per a la preservació de les tradicions pesqueres, aquest esdeveniment anual s’ha convertit en un veritable tresor per a la comunitat i una invitació irresistible per als amants de la gastronomia i la cultura a descobrir i gaudir dels encants del món marí.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Roda de Ter

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA