Fira del Fajol a Batet de la Serra, a Olot

COMPARTIR

La Fira del Fajol a Batet de la Serra, a Olot, és un esdeveniment anual que captura l'autenticitat i l'essència de la vida rural catalana

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Olot

-

Garrotxa

-

Girona

| Data:

11/02/2024
al 11/02/2024

Fira del Fajol a Batet de la Serra, a Olot

La Fira del Fajol a Batet de la Serra, a Olot, és un esdeveniment anual que captura l’autenticitat i l’essència de la vida rural catalana. Aquesta festa tradicional, que se celebra amb entusiasme a l’ombra dels impressionants paisatges de la Garrotxa, ofereix als visitants una oportunitat única d’immersió en la cultura local i en les tradicions ancestrals.

La Fira del Fajol és coneguda per la seva atmosfera relaxada i familiar. El petit poble de Batet de la Serra es transforma en un mercat viu, amb parades que ofereixen una àmplia varietat de productes artesanals i productes locals. Els agricultors i artesans locals presenten amb orgull els seus productes.

Un dels moments més destacats de la fira és la demostració de l’ofici de Fajolar, un artesà que elabora fajols, que són una mena de cistells fets amb fibres vegetals. Els visitants poden presenciar com aquests mestres artesans converteixen simples fibres en objectes funcionals i estèticament atractius. A més, alguns artesans ofereixen tallers pràctics per aquells que desitgen aprendre a fer els seus propis fajols.

Els nens també tenen el seu propi espai a la fira, amb activitats especials dissenyades per entretenir-los i educar-los sobre les tradicions locals. Jocs tradicionals, tallers d’artesanies i altres activitats participatives mantenen als més petits immersos en la màgia de la Fira del Fajol.

La Fira del Fajol a Batet de la Serra és una oportunitat única per experimentar l’autenticitat i l’hospitalitat de la vida rural catalana. Amb la seva combinació de productes locals, artesanies tradicionals, música i activitats per a tota la família, aquesta festa captura l’ànima viva de la comunitat local i ofereix als visitants una immersió encantadora en la cultura catalana.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Olot

|

Garrotxa

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA