Fira del Drap Piteu a Sant Llorenç de Morunys

COMPARTIR

Sant Llorenç de Morunys. Aquest esdeveniment, carregat d'història i tradició, captiva a residents i visitants amb la seva atmosfera encisadora i una oferta culinària irresistible.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Llorenç de Morunys

-

Solsonès

-

Lleida

| Data:

22/07/2023
al 22/07/2023

La Fira del Drap Piteu és una festa emblemàtica que se celebra anualment al bell mig del Pirineu Català, concretament al pintoresc poble de Sant Llorenç de Morunys. Aquest esdeveniment, carregat d’història i tradició, captiva a residents i visitants amb la seva atmosfera encisadora i una oferta culinària irresistible.

Llorenç de Morunys, amb les seves cases de pedra i carrers empedrats, proporciona un marc perfecte per a aquesta celebració tan especial.

El punt àlgid de la Fira del Drap Piteu és, sens dubte, la gastronomia. El plat estrella és el «Drap Piteu,» una deliciosa combinació de carns selectes i verdures que es cou lentament en una olla de ferro i que, al cap d’unes hores, esdevé un autèntic menjar que fa brollar les llàgrimes als paladars més exquisits. El Drap Piteu és una mostra de la tradició culinària d’aquesta regió, amb receptes que han estat transmeses de generació en generació.

La Fira del Drap Piteu també ofereix una gran varietat d’activitats culturals i esportives, amb concerts de música tradicional, balls populars i activitats per als més petits de la família. La música i la dansa omplen els carrers, creant una atmosfera festiva i animada.

Per als amants de la natura i l’aventura, la zona del Solsonès, on es troba Sant Llorenç de Morunys, ofereix un entorn perfecte per gaudir de l’aire lliure. Els entusiastes del senderisme i l’esport de muntanya poden aprofitar l’ocasió per descobrir els paisatges impressionants dels Pirineus, envoltats de boscos, llacs i rius.

La Fira del Drap Piteu a Sant Llorenç de Morunys és una oportunitat excepcional per experimentar el patrimoni cultural, gastronòmic i artesanal d’aquesta zona de Catalunya. És una festa que combina l’encant de la tradició amb l’emoció de la descoberta, i que deixa un record inoblidable en tots els qui tenen la sort de participar-hi.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Sant Llorenç de Morunys

|

Solsonès

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA