Fira del Corpus de Borrassà

COMPARTIR

celebració religiosa del Corpus Christi

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Borrassà

-

Alt Empordà

-

Girona

| Data:

11/06/2023
al 11/06/2023

La Fira del Corpus de Borrassà és una festa tradicional que se celebra cada any al municipi de Borrassà, a la comarca de l’Alt Empordà. Aquesta celebració  està dedicada a la celebració religiosa del Corpus Christi, així com a la promoció de la cultura i les tradicions locals.

La Fira del Corpus de Borrassà és coneguda per la seva gran varietat d’activitats i esdeveniments que atrauen residents i visitants de tot arreu. El punt central de la fira és la processó del Corpus Christi, una tradició religiosa en què els habitants del poble recorren els seus carrers engalanats amb catifes de flors i altres elements decoratius. Aquesta processó és una oportunitat per veure les manifestacions religioses i apreciar l’esforç i la dedicació que es posa en la preparació d’aquesta festivitat.

apreciar les riqueses de la cultura i la tradició catalanes.

A més de la processó, la fira ofereix altres activitats lúdiques i culturals per a tots els gustos.

La Fira del Corpus de Borrassà és una festa que combina la religió, la cultura i la tradició en un ambient festiu i alegre. És una oportunitat per connectar amb la comunitat local, conèixer les seves tradicions i gaudir de la seva hospitalitat. Si tens l’oportunitat de visitar la Fira del Corpus de Borrassà, podràs viure una experiència única i enriquidora que et permetrà conèixer i apreciar les riqueses de la cultura i la tradició catalanes.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Borrassà

|

Alt Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA